асфалтиране на двор

Асфалтиране на двор – основни предимства

Ако вашата къща или вила е в завършен вид и ви остава да се погрижите за двора, важно е да обърнете внимание на няколко неща, защото първото нещо, което се вижда е фасадата и двора на къщата. Ако имате голям двор и не знаете каква настилка да изберете за него, полагането на асфалт би бил добър избор за вас. Важно е, предварително да се уточни дизайна на двора, навременни козметични или основни ремонти, озеленяване, разполагане на цветни лехи, разделяне на пространството, асфалтиране на двор.

Защо да изберете асфалтиране на двор

При асфалтиране на двор е изключително важно предварителното подравняване и качественото полагане на асфалта. Асфалтирането на двора е един от най-важните етапи на работата, който осигурява чистота, лекота при достъп. Основните предимства на полагането на такъв тип настилка е в нейното предназначение. Подходяща е както за алея за превозни средства, улеснява движението на хората, а също така и може да се използва като площадка за игра. Други предимства, които изпъкват са достъпна цена, скоростта на полагане и изсушаване на покритието, леснота при ремонтни дейности, устойчивост на деформации, водоустойчивост, покритието е гладко и равномерно и може да се избере желан цвят или нюанс.

Технология на асфалтиране

Според предназначението си, съставът на асфалтовата смес е няколко вида и се приготвя по различна технология на асфалтиране – горещо или студено полагане на асфалт. Винаги се консултирайте със специалист, за да получите точен отговор за търсения резултат. Професионалистите от Superkartachi.com предлагат пълна гама от асфалтови услуги на топ цени. Доверете се на дългогодишния опит и професионализма на екипа на Супер Къртачи. Спазваме всички необходими стандарти и разпоредби, за да осигурим безопасна среда.

Ако сте уморени от месене на мръсотия и препъване по различни нередности, разумно решение е да асфалтирате двора на вашата къща или вила. Това ще позволи удобно ходене при всякакви метеорологични условия, без локви и кал и ще му придаде добре поддържан, красив, естетичен и завършен вид на общия вид.