Какъв градински бордюр да изберем за двора на къщата

Независимо дали е декоративен или функционален, градинския бордюр е жизненоважен елемент за повечето градини, който не винаги получава дизайнерското внимание, което заслужава. Разхлабените материали като чакъл се нуждаят от рамкиране...

Дървена ламперия – как да я освежим

Дървената ламперия осигурява красиво допълнение към всяка стая и може да издържи дълго време, ако се поддържа правилно. С течение на времето и без редовно почистване и полиране, дървената ламперия ще стане скучна и ще загуби своя блясък.

хол

Идеи за декорация на колона в хола

Случвало ли Ви се е да искате да обзаведете някоя стая, но да сте изправени пред една неразрушима трудност – носеща колона в средата на помещението.

Подходящи растения за жив плет

В началото на лятото все по-често търсим повод да излезем някъде на открито, за да се радваме на слънцето или да се разхладим с чаша питие, да се полюбуваме на вечерта…

Вижте какво не трябва да изхвърляме в тоалетната

Всеки знае какво е предназначението на тоалетната. Но освен място за усамотение, често я възприемаме и като кошче за какви ли не отпадъци – хартия, храна, продукти за лична хигиена.

Идеи за 3D тапети в спалнята

Всеки иска да има една по различна и по разчупена спалня, в която да се отпусне и да релаксира. Спалнята трябва да бъде онзи остров на спокойствието, в който да знаем, че можем да забравим за всички неволи от деня и да се отдадем на блажен сън.