Блог

почистване на гараж

Ефикасни съвети за пролетно почистване на гараж

Въпреки, че гаражите са едни от най-използваните пространства в домовете, те обикновено са и най-затрупаните. Ето защо пролетта е чудесно време да му обърнем малко повече внимание и да го почистим.

модерен хол

Модерен хол – последни тенденции 2022

Когато става въпрос за модерен хол не се интересуваме само от онези модни тенденции, които ще настъпят бързо и ще отлетят, а трябва да търсим вечни, елегантни идеи, които ще издържат години наред.

гаражна врата

Съвети при избор на гаражна врата

Всяка къща, жилищна кооперация или индустриална сграда се нуждае от качествена, сигурна и надеждна гаражна врата.

епоксидни подове

Основни видове епоксидни подове

Подът е изключително важно за едно помещение. Когато тепърва предстои изборът на покритие за пода, трябва да се обмисли внимателно - за индустриални помещения и такива подложени на силни механични и химични въздействия, епоксидните подове са оптималния избор.

асфалтиране на двор

Асфалтиране на двор – основни предимства

Ако вашата къща или вила е в завършен вид и ви остава да се погрижите за двора, важно е да обърнете внимание на няколко неща, защото първото нещо, което се вижда е фасадата и двора на къщата.

къртене в домашни условия

Полезни съвети за къртене в домашни условия

Всеки ремонт започва с демонтаж, благодарение на който се проправя път на новото. Важно е да се спазва последователност в действията и познаване на материалите, които ще бъдат къртени, за да се предотвратят тежките инциденти.