монтаж на гипсокартон

Как да монтираме гипсокартон като професионалист

Пролетта традиционно е време, в което започваме да планираме ремонт и обновяване на дома. Но не винаги имаме възможност да наемем фирма, която да свърши всички задачи, а и когато става дума за дребни монтажни дейности, спокойно може да извършим някои дейности сами.

Видове и избор на керемиди за покрив

Ако Ви предстои да се заемете с нелеката задача по ремонт на покрива на дома си, непременно първоначално трябва да се запознаете с различните материали и по-конкретно с различните видове керемиди, които можете да използвате за целта.

Съвети при избора на бойлер

Как да си изберем бойлер е въпросът, който не трябва да пренебрегвате, защото в наши дни това устройство присъства почти във всяко домакинство.

Какво трябва да знаем при монтаж на пералня

Колкото и добре да Ви служи старата перална машина, рано или късно се налага да я замените с нова, било то заради повечето функционалности и модерен дизайн, или просто защото предишната се е развалила непоправимо.

теч

Как да поправим теч в банята

Както може би знаете, банята е едно от така наречените "мокри помещения". Къпане, миене, пране и всички подобни действия се практикуват именно в това мокро помещение в дома ни и затова далеч не е странно, че всяка баня е облепена с плочки...

Модерен интериор за дома в черно и бяло

Красическата цветовата комбинация на черно и бяло си остава вечна и може да бъде зашеметяваща, когато е представена както трябва в декора на Вашия дом.