кухненски плот

Видове материали за кухненски плот

Първата стъпка към изграждането на удобна и функционална кухня, това е изборът на материал за кухненски плот. В настоящата статия ще разберете кои са най-популярните материали за кухненски плотове и кои са техните плюсове и минуси.

дървен паркет за хола

Как правилно да изберем дървен паркет за хола

Паркетът е може би най-използваната и класическа подова настилка в нашите домове. През последните години обаче, заради ниската си и достъпна цена, избора на ламинат за хола се превърна в хит.

панелен блок

Технически паспорт на апартамент – нови изисквания

Темата за новите изисквания, касаещи необходимостта от технически паспорт на апартамент е сред топ темите, които в момента се обсъждат в нашата родна страна и са причина за недоволството на много граждани.

кухненски плочки за гръб

Тенденции 2021 – избор на плочки за кухненски гръб

Вярваме, че всяка една домакиня е била жертва на кухненския хаос. Бълбукаща тенджера, пръски и наслоявания от мазнина, обърната купа, за лесното почистване на всички тези неблагоприятни дейности, спомага правилния избор на плочки за кухненски гръб. Освен, че трябва да бъдат красиви и да са в крак с новите модни тенденции, друго задължително условие е лесното им почистване.

асфалтиране

Бетониране или асфалтиране на двор

Ако сте се сдобили с нова къща или ви предстои да обновите старата такава, избора на подходяща настилка в двора е от голямо значение за бъдещата експлоатация, на която ще бъде подложен вашия двор. Най-вероятно, като повечето хора се чудите кое ще се окаже по-подходящо за вас – бетониране на двор или асфалтиране на двор.

Идеи за декорация на стената – топ тенденции 2021

Търсите начин как да освежите вашия дом или офис, стените ви са празни и се нуждаят от цвят, дух и стил? Днес, ние от Супер Къртачи, решихме да ви предложим няколко варианта и идеи за декорация на стената какво сочат топ тенденциите за 2021 година.