фън шуй

Вижте как да подобрите ефективността на офиса си чрез фън шуй

Вече сте направили ремонт на офиса, тръгнала си е фирмата, която кърти, чисти и извозва, купили сте страхотни нови мебели и се чудите какво още да направите, за да повишите атмосферата в офиса и да го направите по-ефективен. Нашите съвети за фън шуй ще ви помогнат да създадете жизнена и успешна енергия в офис пространството си.

Тъй като сме склонни да прекарваме много часове в офиса, имайте предвид да прилагате и съветите за здравето по фън шуй. На следващо място, погледнете към фън шуй съветите за успех и признание, каквито без съмнение заслужавате.

Разгледайте нашите съвети за офиса и изберете поне няколко трика по фън шуй, които лесно можете да внедрите във вашето конкретно офисно пространство. Тези фън шуй съвети не трябва да бъдат драматични, дори няколко инсталации за пречистване на въздуха и интелигентни изображения, плюс по-доброто позициониране на бюрото ви, могат да направят чудеса за вашето благополучие и в крайна сметка да допринесат за успеха ви в кариерата.

Не забравяйте, че фън шуй за офиса е толкова важно нещо, колкото и в спалнята. Склонни сме да прекарваме много часове в офиса, било то домашен или външна работна среда. Ако сте пренебрегвали офис пространството, отделете малко време, за да обърнете внимание на всичко, от което се нуждаете, за да трупате нови и нови постижения.

 

Офис пречистващи инсталации за въздух и стайни растения

Най-добрият съвет по фън шуй, който трябва да имате предвид, е винаги да сте наясно с качеството на въздуха във вашия офис и да направите всичко възможно да го подобрите. Изследванията показват, че замърсяването на закрито е много по-лошо от това на открито. Има ли решение по фън шуй? Да, има! Най-доброто решение по фън шуй е да украсите вашия офис със стайни растения.

Когато работите в офис тип кабинет – което означава, че настройката на вашия офис не може да бъде променена – трябва да обърнете още повече внимание на създаването (и поддържането) на добра енергия през целия си ден в офиса. Въпреки че може да не сте в състояние да преместите офис бюрото си в позиция според фън шуй, все още има много начини да подобрите енергията на работното си пространство.

 

Поддържайте нивата на производителност високи

Стресът, за който не сме наясно, ни уврежда най-много, казва писателката Габор Мате в хитовата си книга „Когато тялото казва „Не“. Може ли фън шуй да ви помогне да идентифицирате точките на стрес във вашия офис и по-важното е в състояние да ви помогне да ги неутрализира или премахне? Да, със сигурност може.

 

Справете се с блокираща стена във вашия офис

При фън шуй правилното разположение на стените може да насърчи добрия поток на енергия и да засили положителните чувства в дома или офиса. Предизвикателното местоположение на стената ще направи точно обратното. Има няколко стени, които могат да създадат потенциални предизвикателства по фън шуй във вашето офисно пространство.

 

Създайте добра поддръжка на фън шуй във вашия офис

Това означава да имате силна, поддържаща, добра фън шуй енергия зад гърба ви. Обикновено това се отнася за вашия офис (зоната зад гърба ви, докато работите на бюрото) и вашата спалня (стената зад леглото ви / зад таблата на леглото).

 

Намерете командната позиция по Фън Шуй

Командната позиция по фън шуй е важна идея, която трябва да вземете предвид, когато оформяте спалнята, офиса, хола си или когато преоформяте някое от тези помещения. Защо? Да се намирате в командна позиция поддържа енергията ви по-силна и по-защитена.

 

Съвети за малък офис без прозорци

Ако прекарвате много часове в офиса, трябва да намерите начин да накарате енергията на офиса да работи за вас, което означава, че трябва да поддържа вашето здраве и жизненост. По-често това е предизвикателство, особено ако офисът ви няма прозорци, но добрият фън шуй дори в такъв офис не е невъзможна задача.

 

За домашния офис

Работата в домашен офис представлява две основни предизвикателства. Добрата новина е, че е лесно да ги преодолеете, ако знаете как да използвате фън шуй в своя полза.