кърти чисти извозва

Висока ли е цената за услугата кърти чисти извозва в София

Свидетели сме на какви ли не обяви, било то в интернет, било то по стълбове, по спирки и т.н.. Сред най-впечатляващата промоция е съобщението „Шокиращо ниски цени за кърти, чисти и извозва в София“. Екипът ни реши да направи проверка и да анализира реалните цени на услугите по къртене, чистене и извозване в София, както и да обобщи дали цените са наистина шокиращо ниски, или това е пореден маркетингов трик с цел привличане на нови клиенти.
При детайлен анаиз установихме, че цените за една от най-търсените къртачни услуги – къртене на бетон в София варират между 10 и 30 лева на квадратен метър, като зависи от конкретните случаи и ситуации. Положението при услугата извозване на строителни отпадъци до сметище е около 20 лева до 3 кубика на курс, а в дадени случаи може да достигне и 25-30 лева, като всичко зависи от конкретния случай.
Истината е, че дойде ли време за ремонт, закъртене, за изхвърляне на строителни отпадъци, винаги идва спор относно вариантите дали най-евтиният и практичен вариант е нашият или трябва да дадем малко повече средства, но да се свърши работата качествено. Финансовата гледна точка и семейният бюджет за подобни дейности са изключително чувствителна тема, при която и бизнесът, и семейството трябва да намерят компромисно решение. Смятаме, че повечето фирми, предлагащи услугите „кърти,чисти,извозва“ са съобразили цените спрямо възможностите на средностатистическото българско семейство. Смятаме още, че благодарение на силната конкуренция в този сектор, клиентите биват облагодетелствани по отношение на цена, по отношение на специфични услуги и дейности, които крият сериозни рискове както за строителите, така и за хората, които ще извозват отпадъците. Ако не разбирате какво имаме предвид, то ще го кажем така – често в този сектор изникват непринудени ситуации, като например мястото, от което трябва да се извози отпадъкът е труднодостъпно или пък се налага затваряне на улици, сигнаизиране на пътното движение и други подобни. Именно това са няколко примера, които усложняват допълнително тези дейности.
В обобщение на настоящата статия можем да кажем, че ценообразуването може да бъде различно, в зависимост от ситуацията. Не случайно, клиентите канят експерт, който да направи физически и обстоен преглед, след което предлага цена. Но все пак, по-горе Ви бяха представени примерни цени за квадратура.