Иванчо и МАрийка

Виц на деня от Супер Къртачи – вицове за Иванчо и Марийка

Иванчо и Марийка били на един чин и по време на часа Марийка почнала да вика: – Госпожо, госпожо, Иванчо има в джоба си жаба! – Иванчо, я ела тук! – извикала учителката. – Я да видя къде е тая жаба. Иванчо ѝ показал джоба си и учителката бръкнала и в момента, в който бръкнала, извадила ръката си и извикала: – Уййй ! Иванчо казал: – Уй я, уй! Жабата е в другия джоб!

 

 

Детска площадка в кварталната градинка. Петгодишната Марийка дотичва до майка си и й казва възбудено:

– Мамо, имам си вече съпруг!

– Браво, Марийке, – подсмихва се майка й – и кой е той?

– Иванчо, дето досега си играхме на пясъка.

– И по какво разбра, че Иванчо ти е съпруг?

– Ами преди малко ми каза: „Събирай си боклуците и отивай при майка ти!

 

 

Учителката се оплаква от Иванчо на баща му:- Синът Ви ме нарече проститутка! – На какво прилича това бе? Учителката учи ли те? Учи те! Грижи ли се за теб? Грижи се! Какво те интересува тогава с какво се занимава тя след работно време?

 

 

Иванчо много искал да свали Марийка,но незнаел какво да направи и затова отишъл за съвет при един негов приятел. – Кажи какво да направа за да сваля Марийка! – Ще и купиш букет цветя,ще и ги подариш,ще я заведеш на романтична вечеря,после на танци и ако всичко мине добре,ще се съгласи да дойде във вас! Послушал Иванчо своя приятел, купил цветя,подарил ги на Марийка,след това я завел на романтична вечеря и там всичко било ОК, внезапно му се допикало: – Отивам до тоалетната и се връщам! – казал той стеснително – Добре!!! Отишъл Иванчо в тоалетната но за негово съжаление тя била заета и имало много хора които чакали реда си,а той хич нямал време да изчака. Изтичал навън и бързо се облекчил. Върнал се вътре,отпред целия мокър.Погледнала го Марийка,огледала го видяла мокрите панталони и леко притеснена запитала: – Навън да не би да вали? – Не! Ама ако знаеш какъв вятър духа…!!!