Идеи за баня – идеи за малка баня с тоалетна 2020 / 2021

Едно от може би най-често пренебрегваните помещения вкъщи е банята. Независимо, че я използваме всекидневно, често тя е обзаведена съвсем стандартно, така както е била когато сме закупили апартамента и никога не достигат време и средства, за да я направим малко по-уютна и функционална. А това е важно, особено когато става въпрос за малка баня с тоалетна, където трябва да успеем да поберем всичко нужно, без да стане претрупано и неудобно за употреба.

Всъщност, за да постигнем това, далеч не е нужно да правим генерален ремонт, или да инвестираме крупни суми в реновиране. Ето и идеите на Супер Къртачи за малка баня с тоалетна 2020 / 2021.

Само с няколко хитри трика, можете да освежите своята малка баня така, че тя да се превърне в едно от най-уютните местенца у дома.

Трикове за освежаване на малка баня

Избор на завеси за баня и аксесоари за баня

На първо място можете да смените завесите за баня, комбинирайки ги със свеж интериор, посветен на интересна тема, например морски плаж, подводно царство, или дори планински пейзаж. За целта изберете един основен цвят за фона и добавете малки детайли, свързани с тематиката, а Вашите завеси за баня ще бъдат Вашият акцент с принт, наблягащ на темата. Може да добавите и аксесоари за баня, свързани с морското дъно или с принт на палми и плаж, които идеално ще паснат на идеята Ви. По магазините се предла изключително голямо разнообразие от аксесоари за баня и всякакви декоративни елементи за нея, които са изключително модерни за настоящата 2020 и 2021 година.

Душ за малка баня с тоалетна

Тъй като най-често в съвременните жилища в малката баня има и тоалетна, хитро можете да я скриете с капак, принтиран с детайл, свързан с основната тема. Малката баня за съжаление не позволява монтирането на вана, в която да се чувствате като в морето, но пък можете да се спрете на практичен и стилен душ подходящ за малка баня с тоалетна, с няколко степени, който освен, че ще Ви върши работа, а и ще Ви осигури и отпускащото чувство за воден масаж и релакс.

промоция за кърти чисти извозва
промоция за кърти чисти извозва

Осветление за баня

Друг хитър трик за освежаване на малката баня с тоалетна е изборът на подходящо осветление за баня. Откажете се от скучните стари плафони и заложете на необичаен дизайн и интересен нюанс на осветителните тела, който ще допълни основната тематика на банята, без да се натрапва.

Нестандартно огледало за баня

Като финален щрих ще добавим и един аксесоар, без който никоя съвременна баня не може да съществува – огледало за баня. Тук обаче отново ще наблегнем на формата, а именно Ви предлагаме да заложите на нестандартно огледало за баня. Рамката също може да се свърже с избраната тема, за да допълни усещането. Под огледалото разбира се можете да поставите малка поличка, на която да подредите своите аксесоари за баня – чашки за четки с морски принт, козметика и прочие, за да бъдат те винаги под ръка, когато ви трябват. Ако размерът на помещението позволява, може да добавите и малко шкафче за баня в единия ъгъл, където ще стоят тези аксесоари, които не трябва да се мокрят пряко.