веранда за къща

Идеи за веранда на къща

Без значение дали разполагате с малка или голяма веранда на вашата къща или вила на село, тя е едно страхотно местенце, криещо в себе си огромен потенциал. За тези от вас, които все още не са се погрижили за нея, ви предлагаме няколко варианта и идеи за веранда на къща, благодарение на които ще ѝ вдъхнете нов живот.

Топ идеи за веранда на къща

Създайте място за отдих

Местата за сядане и отдих са прекрасен начин да разгърнете потенциала на вашата веранда. Какво по-хубаво от това да се отдадете на заслужена почивка в края на дълъг работен ден, като се отпуснете с чаша чай или вино на вашата веранда с изглед към двора ви. Съветваме ви да обзаведете верандата с малки, но удобни градински мебели, като малък диван или фотьойл подкрепени с малка маса за кафе. А ако не разполагате с толкова свободно място, можете да монтирате висяща люлка за отдих или хамак, които да се демонтират, в случай че не се използват постоянно.

Декоративно осветление за веранда

Като външна част, може би повечето от вас не смятат за необходимо да полагат старания и да инвестират във верандата на къщата. Съветът ни към вас е закупете декоративно осветление, дори да изберете максимално бюджетен вариант, определено ще озарите вашата веранда. Осветлението ще придаде уютен изглед и не на последно място, наличието на малко светлина вечер няма да позволи на нарушителите да се доближат до вашия имот. Можете да инсталирате дълга лед лента по дължината на целия парапет, висящи лед или соларни фенери, благодарение на които определено ще получите приказен ефект.

Подова настилка за веранда на къща

Не пропускайте да помислите и за подовата настилка на верандата. Най-подходящият вариант според нас е монтажа на декинг плочи, които ще допринесат още повече за изграждането на уютно местенце за отдих.

Озеленяване на веранда на къща

Озеленяването на верандата на вашата къща е сред един от ключовите моменти за постигане на перфектно завършено местенце за отдих. Няма по-подходящо място за вашите цветя от верандата. Превърнете я в цветна приказка… Можете да наредите сандъчета с кичести цветя по ръба на парапета, в ъглите, а защо не и висящи саксии от тавана. Разчупете обстановката!

Идеи за веранда на къща в снимки

веранда за къща
веранда за къща
веранда за къща
веранда за къща
веранда за къща