Идеи за градинско осветление

Търсите идеи за градинско осветление, които да подобрят Вашата градина, увеличавайки видимостта и създавайки изключително романтична и приятна атмосфера. Удължете часовете наслада навън, като се запознаете от предложенията на Супер Къртачи.

Първата стъпка, която трябва да предприемете е в това да изготвите план за осветление. Това е необходимо, тъй като то може, както да направи градината Ви да изглежда като приказка, така и от друга страна може и тотално да разруши приятната атмосфера в нея.

Видове градинско осветление

За да придадете романтична обстановка и усещане за спокойствие, докато се храните навън Ви предлагаме да монтирате висящи осветителни тела. А ако искате да добавите бохемски чар прибавете фенери или свещи. За да не изглежда прекалено официално, смесете и съчетайте фенери в различни форми и материали. Ако бюджета Ви е стеснен и не желаете да инвестирате допълнително средства във фенери, използвате големи кухненски буркани, в които да поставите запалени свещи.

Друг страхотен вариант, благодарение на който ще внесете допълнително романтика и светлина във Вашата градина е да увиете, малко дръвче със низ от лампички. Това определено ще Ви доближи до приказния екстериор.

градина

Препоръчваме Ви да включите три вида осветление: осветление, което огравя Вашия двор мащабно, втори вид осветление, което огрява пътя, който изминавате най-често и третия тип осветление, с който да поставите акцент върху определен предмет, растение или зона.

Ако все още не можете да вземете решение какъв тип осветление да монтирате, Ви съветваме да погледнете отвътре навън. Застанете на някой прозорец с изглед към двора, отпуснете се и оставете въображението Ви да проговори.