декорация за стена

Идеи за декорация на стената – топ тенденции 2021

Търсите начин как да освежите вашия дом или офис, стените ви са празни и се нуждаят от цвят, дух и стил? Днес, ние от Супер Къртачи, решихме да ви предложим няколко варианта и идеи за декорация на стената какво сочат топ тенденциите за 2021 година.

Празните стени са пълни с огромни възможности. Тяхното декориране може да превърне всяко едно жилище в истински дом. Ето ги и нашите предложения:

Голяма картина за стена

Каква по-хубава идея за декорация от голяма картина за стена. Представете си как се прибирате у дома, след дългия работен ден и насреща ви голяма, уникална сама по себе си картина, с място, на което желаете да се пренесете. Ако не желаете да инвестирате в толкова голямо произведение на изкуството, можете да заложите на по-бюджетен вариант, като разпечатате в голям формат снимка, която сте правили на любимото си кътче, или снимка, която ви е впечатлила изключително много и ви кара да се чувствате добре.

картина за хола

Декорация за стена от много картини

Създайте стена от галерия. Още един чудесен вариант да внесете цвят и душа във вашия дом. Изберете семпли и еднотипни рамки, за вашите картини или снимки, за да не изглежда прекалено тежко и недомислено. Разширете стената на галерията до тавана, за да създадете илюзия за по-голямо пространство.

декорация за стена

Декоративна стена - пръскане с бои

Изберете една празна, гола стена и я превърнете в истинско произведение на изкуството. Декоративна стена можете да постигнете, като използвате четка и бои в любимите ви цветове. Ако не разполагате с необходимите художествени умения, можете да използвате различни техники за боядисване, за които не се изискват кой знае какви умения. Натопете четката за боядисване в боята, след като я извадите започнете да пръскате по стената. Гравитацията си знае работата. Редувайки няколко цвята можете да постигнете резултати, които не бихте предполагали дори.

декорация за стена

Растения за стена

Кой е казал, че растенията трябва да стоят само на земята или по парапетите на прозорците, те могат да стоят чудесно и на стената. В интернет можете да се нагледате на чудесни идеи и предложения за т.н. вертикални градини. Можете да опитате да монтирате вашите саксии на стената, като използвате различни декоративни въжета, малки декоративни рафтове или оставете въображението ви само да проработи. Чудесен нестандартен начин да внесете част от природата у дома.

декорация за стена

Декорация с огледало за стена

Декорацията с огледало за стената е чудесен вариант да създадете илюзия за повече пространство, съветваме ви да използвате този подход, особено в малки и тесни жилища. Огледалата освен, че ще разширят визуално пространството ще отразят светлината и ще озарят всяко едно кътче на помещението ви.
Това са само част от топ тенденциите за 2021- идеи за декорация на стена. В най-скоро време очаквайте продължение.

декорация за стена