коридори

Идеи за интериорен дизайн на коридор

Старите коридори, често имат сив и скучен изглед, тъй като до скоро не се отделяше необходимото внимание. Ако сте решили да вдъхнете живот и на Вашия, предлагаме Ви нашите модерни идеи за интериорен дизайн на коридор.

 

След, като сте преминали през тежките и мръсни къртачни дейности е ред и на най-приятната, декоративна част в реновирането на Вашия коридор. Обмислете внимателно новата стилна концепция на това пространство, защото това ще бъде първата стая, която Вашите гости ще видят, когато Ви дойдат на гости.

Модерен дизайн на коридор

Масово хората подценяват изключително много дизайна на коридора, смятайки, че не съществуват много опции, за да го направите така, че да изглежда приветлив и модерен. Напротив! Интериорният дизайн на коридор се развива с толкова бързи темпове, че вече има редица оригинални идеи, дори и за най-малкия коридор. Ако имате достатъчно място за закачалка и рафт, можете да постигнете блестящи резултати.

Цветове за коридор

Независимо от избраните от Вас цветове за коридор, Ви съветваме да избягвате преклано светлите тонове, тъй като нечистотията ще личи още с влизането. Най-добрият избор на цвят за коридора, който би останал години наред актуален – това са масленият, пастелен тон.

Изборът за материали за коридора не е толкова прост, колкото изглежда. Не е достатъчно да комбинирате чисто цветово избраните от Вас материали. Изисква се висока устойчивост на замърсяване. Избирайки висококачествени материали, Вие си гарантирате, че коридора Ви ще издържи десетилетия.

Съветваме Ви да внесете ръчно изработени декоративни елементи, никога и никъде не е излишно малко изкуство. Коридорът може да бъде декориран например и с памучна завеса, която да отдели стелажите за обувки от останалата част от пространството, аранжирано по правилния начин би изглеждало изключително стилно и модерно. Саксиите с цветя и хербарии също биха внесли модернизъм във Вашия коридор.

Декорации за коридор

  1. Вази с цветя
  2. Фигури от гипс
  3. Красив и стилен часовник
  4. Оригинално осветление

Тези четири декорации за коридор, са Ви абсолютно достатъчни, за да внесете модерен стил във Вашия коридор.