обзавеждане на гарсониера

Идеи за обзавеждане на гарсониери

Живота в апартамент тип гарсониера означава, че сте изправени пред уникално трудна задача: как да превърнете една стая в спалня, хол и кухня. Истинско изкуство е процеса на обзавеждане на гарсониера, тъй като е много тънка границата между красивия, удобен, стилен и претрупания, клаустрофобичен интериорен дизайн. Поради тази причина екипът на Супер Къртачи – фирма за Кърти Чисти Извозва в София, споделя с вас някои идеи за обзавеждане на гарсониери.

Преградна стена в гарсониера

Употребата на преградна стена в малката гарсониера е чудесна идея, с помощта на която ще разчупите малкото помещение и придадете усещане за няколко стаен апартамент. Нашия съвет към вас е да използвате малка подвижна преградна стена, която при нужда може да бъде прибрана. Нейната употреба ще ви донесе допълнително уединение в малкото, тясно жилище. Алтернатива на предните стени могат да бъдат релси със завеси, които ще донесат допълнителен уют във вашия дом.

Мебели за малко жилище

Подбора на мебели, трябва да бъде направен изключително внимателно и прецизно. Една малка грешка, един грешен избор и ще превърне малката гарсониера в истински затвор.
Избирайки спалня за малко жилище, нашия съвет към вас е да заложите на сгъваема, мултифункционална спалня. Друг вариант, благодарение на който ще спестите свободно място, е вместо спалня да заложите на удобен разтегателен диван.
В големите вериги магазини и в интернет се продават уникални мултифункционални сгъваеми холни маси, които в зависимост от необходимостта ви могат да се използват като табуретка, холна маса и кухненска маса. Чудесен вариант за малък дом.

Декорация за гарсониера

Подходящите идеи за декорация на гарсониера са малко по-специфични, тъй като не можем да поставим всичко, което ни хареса. Декорацията е желателно да бъде специално подбрана, с умисъл, така че да направи гарсониерата да изглежда по-голяма отколкото е. Говорейки за малки и тесни пространства най-добрата декорация, която можете да приложите това са огледалата. Те отразяват всеки един лъч светлина във вашия дом, а отраженията на дома от друга страна създава илюзия за шир и простор.
Още един съвет от нас… Отделете време и се придържайте към достъпен план, за да превърнете първия си апартамент в идеалното място за живеене.