обзавеждане на хол 2021

Идеи за обзавеждане на хол 2021

Измина дълга и трудна година, в която масово хората бяха „под ключ“ у дома. След, толкова прекарани месеци у дома, най-вероятно вече ви е писнало да гледате интериора в хола. Не мислите ли, че е време за промяна? Ето защо днес решихме да ви заредим с нова доза идеи а обзавеждане на хол, последни тенденции за 2021 година.

Модерни цветове за хол 2021

Агенциите за интериорен дизайн се обединяват върху едно общо твърдение, а именно че през настоящата година, топ модерните цветове за хол 2021 ще бъдат бледо сиво със жълто. Изборът на два независими цвята, подчертава как елементите се обединяват, за да изразят послание на сила и надежда. Можем да допълним списъка с модерни цветове за 2021, като допълним: нежно небесно синьо и тъмно зелено.

Добавете допълнителна мека мебел за хола

Хората все повече предпочитат удобството и комфорта, пред дизайна. А какво по-хубаво от това да имате модерен хол съчетан с удобство. Това можете да постигнете като добавите допълнителна мека мебел за хола. Добавете допълнителни места за сядане, маси за четене или за настолни игри. Погрижете се във вашия хол да има място освен за цялото ви семейство, а и за вашите най-близки приятели. Това ще ви позволи да прекарвате повече време с тях, без значение от дейностите ви.

Мебели от ратан

През последните няколко месеца, интериорните дизайнери забелязват едно течение свързано с избора на мебели от ратан или декорация от ратан. Тъй като топлите тонове и материи сега за предпочитане пред по-студените цветове. Така че мебели от ратан или декорация от ратан би се вписала чудесно във вашето обзавеждане на хол за 2021.

Килим за хол

Тежките и твърди подови настилки продължават да оглавяват топ тенденциите в обзавеждането на хола през 2021 година. Но в допълнение, дизайнерите сочат, че е добре да вкараме и екстравагантен килим за хол, с който да направите тежко изявление. Наслояването на два материала е чудесен вариант да дадете комфорт под краката си и същевременно с това да допълните допълнителен цвят. Помислете за килими със смели щампи, ярки цветове, за да създадете фокусна точка в стаята.

Имайте предвид, че какъвто и стил да изберете да декорирате хола си, няма да сгрешите, защото това е въпрос на лично усещане, себеизразяване и максимално използване на свободното пространство.