Идеи за 3D тапети в спалнята

Всеки  иска да има една по различна и по разчупена спалня, в която да се отпусне и да релаксира. Спалнята трябва да бъде онзи остров на спокойствието, в който да знаем, че можем да забравим за всички неволи от деня и да се отдадем на блажен сън.

Но наред с това търсим начин и да я направим по–красива, да създадем забележителен дизайн и ефектен вид. И ако първата мисъл, която ви хрумва е: „Ще сложа голямо легло и впечатляващи мебели”, помислете отново. Защото има и по-бюджетен вариант. Имате възможност да създадете един зашеметяващ ефект, който да предизвика Уау ефект. А именно – 3D тапети. Ето ги и нашите идеи за 3D тапети в спалнята.

Няма нещо, което да добави колорит и шарка към спалнята като красив 3D тапет. Напоследък като, че ги пренебрегваме като част от декорацията, а и много хора се плашат от идеята, защото смятат, че са демоде, че няма да ги сложат правилно или че ще им струват скъпо, но това вече не е така.

3D тапети - цени

Първо, на пазара има изключително разнообразие от цветове, модели, текстури, може да направите десетки комбинации, да подчертаете декоративен или архитектурен елемент,  или да прикриете недостатък на стаята. Освен това цените за 3D тапети днес са изключително разнообразни, може да намерите широка гама от стилове за малки и големи бюджети.

Оригинални 3D тапети

3D тапетите са изключително интересни и оригинални и могат буквално да претрансформират една стая. Затова, ако искате да разнообразите някоя от стаите или цялото си жилище, заложете на експеримент с подобни 3D тапети.

Съществуват разнообразни варианти, подходящи за различни вкусове, стилове, разнообразни цветове, мотиви, релефни или гладки. А най–хубавото e, че те са подходящи не само за спалнята на възрастните,  но и на децата.

Идеи за 3D тапети

3D Тапет с Тухлички – с него ще придадете индустриален вид или шаби шик декор. Просто изберете цвета, който отговаря на Вашия стил и вкус и създайте уникално усещане.

3D Тапет с Цветя – какво ще кажете да заспивате и да се събуждате в цветна градина? Ако имате на стената зад леглото тапет с флорални елементи, това може да е реалност. Какво по–хубаво начало на деня?

3D Тапет Плаж – ако мисълта за море не Ви напуска цяла година, ето повод да пренесете брега в дома си.

3D Тапет Гора – поканете природата в дома си като сложите 3D тапет с изглед на гора. Едно свежо и приятно усещане, което ще усещате всеки ден.

3D Тапет Космос – изключително ефектно решение, подходящо за мъжка спалня. Ако тапетът е тъмен, балансирайте с цветовете на мебелите и другите стени.