Извозване на строителен боклук, София

банер извозване на строителен боклукНашата фирма не само кърти професионално, но поема и почистването на всички строителни отпадъци и боклуци след края на къртачните дейности. Не е проблем, ако сами сте сътворили куп строителни отпадъци вкъщи – повикайте ни и ние ще ги извозим. Би трябвало да сте запознати, че никой не може да изсипва или складира отпадъци от ремонти около контейнерите за смет или зелените площи – това е нарушение на общински правилници и води до солени глоби. Но затова винаги можете да се обърнете към специалисти по извозване на строителни отпадъци.

"Супер Къртачи" разполагат с 4 собствени камиона и разрешителни за  извозване и депониране на строителни отпадъци в законни сметища.

Нашите цени за извозване са едни от най-конкурентните в София. В тях предварително се включват всички такси, необходими за депонирането на отпадъците в законни сметища, специалните чували за събирането им, транспортни разходи и товаро-разтоварен труд. Така че, освен професионална работа, вие получавате ясно ценообразуване при извозване на вашите строителни отпадъци.

На най-добри цени в София, потърсете ни сега на:
тел:. 0884 62 62 10 или 0896 16 76 77

снимка извозва отпадъци
снимка извозва строителни отпадъци
снимка извозва строителен боклук

Най-добри цени за Извозване на строителни отпадъци

  • Изнасяне на строителни отпадъци с наши чували – тегло от 20 до 25 кг., от всички етажи с асансьор: 0.30 – 0.60 лв.
  • Изнасяне на строителни отпадъци с наши чували – тегло от 20 до 25 кг. без асансьор от 2-ри етаж: 0.60 лв. (по-нагоре по 20 ст. на етаж.)
  • Качване/пренасяне на материали: 0.40 лв./ет.
  • Извозване до сметище с микробус до 3 тона с такса смет: 25 лв./курс, таксата влиза в цената.
  • Извозване на отпадъци до 3 куб.: 50 лв.

...още Кърти Чисти Извозва - пакет Извозване

банер разрушаване сгради цени