декорации с камъни

Интересни интериорни решения на декорации с камъни

Ако е дошъл момент, в който искате да разнообразите декора у дома, да разчупите обстановката като създадете нещо уникално, но се чудите как да го направите спрямо пространството, с което разполагате, може да ви дадем страхотни интересни идеи за декорации с камъни.

Декорация с камъни на саксии за цветя

Почти няма дом, в който да няма поне едно цвете, поне едно растение, предлагаме ви страхотна лесна идея, да си направите интересни декорации с камъни на саксиите за цветя. Друга супер идея подходяща, както за терасата, така и вътре в апартамента можете да направите постелка за обувки от декоративни камъни. В интериорните решения за декорация доста често се използват различни декорации с камъни в облицовката на стени за баня или холни помещения, които допринасят за модерно излъчване и което набира все повече популярност в актуалните тенденции в декорирането.

Декорация от камъни – малки детайли

За всеки дом, независимо от пространството може да има и малки детайли, които да бъдат декорирани с камъни, като например закачалки на баня, изградени от дървена основа и морски камъни, изделия от речни камъни и книга, които ще украсят всеки интериор, подложка за хранене от морски камъни, което винаги ще ви напомня за прекрасните емоции от морето, различни декоративни къщички или други сувенири, чаша пълна с камъни може да се превърне в иновативен свещник, различни габиони под формата на скулптори или интересни форми по ваше желание.

Декорация с камъни в градината

Ако живеете в къща или имате вила, може да ви предложим декорация с камъни в градината, където вашият отдих ще бъде заобиколен от стил, красота и енергиен релакс.  За градинското пространство може да използвате декорации с камъни за пътеката между растителността, която да ви даде усещане за весела свобода между цветни кътове или да създадете декоративно езерце в комбинация с със зелени растения и цветя или кокетно цветно легло, украсено с камъчета с добре поддържани растения с ясни граници между тях. Освен за вашата почивка предлагаме и решения за деца, където да прекарат страхотни мигове на свеж въздух, а именно като изграждане на детска площадка наподобяваща шах или друга интересна фигура, направена от бетонни плочи, морава и декоративни камъни като в центъра на обекта може да бъде изградено съоръжение подходящо и любимо за вашите деца. Можете да използвате и направата на по-големи габиони, които ще провокират интерес както за децата, така и за вас и вашите гости.

Декорации с камъни за ограда

Ако вече имате план за декорацията в градината, можете да помислите и за декорации с камъни за оградата или изграждането на поддържаща стена от камък в комбинация с буйни зелени пространства, която ще придаде и завършен вид на вашата приказна градина. А вечерите можете да прекарвате сред уюта на каменна камина.

В интериорните решения с декорации с камъни можете да заложите на различни видове камъни от морски, речни, естествен камък, мраморни чипове, богато разнообразие от бели, черни, цветни камъни, чрез които да създадете своя уютен и приказен свят.

Ако ви харесаха идеите за декорации с камъни и от тях във вашето съзнание са възникнали още, които искате да осъществите, но все още не сте започнали с освобождаването на пространство за тези идеи, можете да потърсите специализирана помощ от фирма като Superkartachi.com, предлагаща комплексни кърти чисти извозва услуги на топ цени, от които ще останете доволни.