каменна стена

Интериорни идеи за каменна стена в хола

Декоративните мозайки от камък имат функцията на висококачествени стенни и подови настилки и представляват изключителен естетически ефект. Освен това, поради своите характеристики, те въвеждат елементи от природата във всяко едно пространство. Порьозността на естествения камък позволява бърз пренос на топлина през стените, като същевременно спомага за подобряване на акустиката на пространството, защото звукът се абсорбира от структурата на камъка и по този начин се намалява ехото в помещението. Монтажа на каменната стена добива все по-широка популярност и търсене, особено през последните няколко години.. Ето защо, днес избрахме да споделим с Вас няколко интериорни идеи за каменна стена в хола.

 

Ако искате да се сдобиете със стилен и модерен хол, то тогава трябва да помислите как да си направите каменна стена в хола. Това ще добави приятна атмосфера и ще се чувствате уютно и спокойно в помещението през цялото време.

Каменна стена у дома - видове

Каменна стена по поръчка

За тези от Вас, които искат да вградят каменна стена по поръчка в хола си, използването на различни цветни плочки може да бъде перфектен вариант. Можете да изберете всяка комбинация от цветове, която харесвате и да поставите плочките алтернативно, за да създадете желаното от Вас оформление.

Циментови камъни на стена в хол

Ако търсите и лесен дизайн, тогава можете да използвате циментови камъни на стена в хол, за да направите стената си по-атрактивна. Циментовите камъни могат да бъдат направени, като начупите циментова плоча на парчета и ги поставите по желания от Вас модел.

Уникална каменна стена с големи камъни

Друг страхотен дизайн е да сътворите сама по себе си уникална каменна стена с големи за Вашия хол. Ако искате да дадете на къщата си рустик стил, тогава използването на тези естествени цветни големи камъни също може да бъде идеално решение за Вас.

Шисти каменна стена

За страхотно изглеждаща всекидневна, създаването на шисти каменна стена е силно препоръчително. Това са елегантни изглеждащи камъни в сив цвят, които могат да се поставят един върху друг, за да придадат на дневната Ви царствена нотка. Със сигурност много ще ви хареса!

Традиционна каменна стена

Един от най-лесно достъпните материали в случая са камъчета от природата около Вас, които могат да се използват и за създаване традиционна каменна стена. Съберете ги и превърнете дома си в изкуство!

Стена от гранит в хола

Ако искате да използвате естествени камъни, тогава вграждането на стена от гранит в хола би било страхотно, модерно и уникално решение. Тези камъни обикновено се предлагат в по-тъмен цвят, което е идеално за отворени дневни.

Каменна стена от фурнир - каменен фурнир

За тези от Вас, които искат да направят широка каменна стена от фурнир в, опциите са много добри. Тези камъни могат да се комбинират с други строителни материали като цимент и бетон, за да придадат на стените на хола Ви по-голяма издръжливост.