детска стая

Как да сместим пари в дизайна на детска стая

В днешно време, повечето от нас, които имат деца знаят колко всъщност са поскъпнали детските дрехи, играчки, аксесоари и помощни средства, затова ние от Супер къртачи решихме да Ви представим няколко варианта на това как да спестим пари в дизайна на детска стая.

Тези прости трикове, които сме подготвили за Вас не са от тези, които струват цяло състояние, а ще окажат сериозно въздействие върху изгледа и усещането на стаята на детето Ви.

Използвайте ежедневни предмети за да направите нещо интересно

Създайте уникални осветителни тела от предмети, които се срещат навсякъде около нас. Например един клон може да се превърне в прекрасна лампа или едно пънче да се превърне в малка, интересна масичка.

Направете свое собствено решение за съхранение

Решенията за съхранение не е необходимо да струват цяло състояние, ако търсите начин как да поддържате стаята на детето Ви в ред. Препоръчваме Ви да използвате разнообразни на цвят чанти от плат, които може да окачите на закачалката или да монтирате няколко куки под перваза, за да може дъното на чантата да опира в земята. И така ето Ви насреща бързо и евтино решение как да приберете разхвърлените предмети по пода.

Арт ефект на стената

Стенописите са чудесен вариант, за да добавите индивидуалност в детската стая, но това може да Ви излезе доста скъпо. Като алтернатива можете да използвате елементарен ефект с боя. Наложете голямо парче картон или хартия, за да си направите шаблон какво и как искате да нарисувате и действайте. Не е нужно да се опитвате да правите сложни фигури, чудесен вариант е и да използвате два цвята за стената, които да разделите диагонално.

Произведения на изкуството

Ако Вие сте като повечето родители, най-вероятно имате една много голяма база от произведения на изкуството от Вашите деца. Вместо да ги държите заровени в някой шкаф, размкирайте ги и окачете на стената в детската стая. Уверяваме, Ви че те ще бъдат изключително щастливи и доволни. Така ще им покажете, колко ценни са те за Вас.

Актуализирайте старите мебели с малко боя

Вкусовете и предпочитанията на Вашето дете непрекъснато се променят, докато порасне, но това не означава, че непрекъснато трябва да подменяте старите мебели с нови. Вземете боя и четки за боядисване и пребоядисайте старото бюро на Вашето дете в различни, предпочитани от него цветове.

Стикери за стената

Днес на пазара се предлага изключително голямо разнообразие от стикери, които се лепят директно на стената. Изберете някои, които идеално пасва на цветовия интериор на детската стая и разбира се, нещо което би се харесало на Вашето дете и действайте. В допълнение може да се възползвате и от неговата помощ. По този начин ще го накарате да се почуства полезно.

Всички съвети, които Ви изброихме няма да нарушат Вашия месечен бюджет сериозно, дори може и изобщо да не ги усетите. А насреща ще имате една освежена стая и доволно, щастливо дете.