мултифункционални мебели

Как да спестим място вкъщи с мултифункционални мебели

Изборът на мултифункционални мебели за дома е най-доброто решение, което можете да вземете ако разполагате с малко жилище. Освен, че са изключително удобни и практични, те са и със страхотен дизайн, който перфектно ще се впишат във вашия стилен дом. Най-добрите материали, които можете да подберете за вашия малък апартамент или къща са комбинация от стъкло и ковано желязо, тъй като тази комбинация визуално изглежда семпла, лека и най-вече елегантна. Ето ги и нашите съвети, придружени със снимки на мултифункционални мебели за вашето малко жилище.

Разтегателна маса за трапезария или хол

Изборът на разтегателна маса за трапезария или хол е възможно добрата мултифункционална мебел, която можете да закупите за вашия малък дом. В тяхната изработка са включени специални системи, които позволяват на разтегателната маса да регулира освен дължината си, а и височината така, че пасне идеално на вашата нужда, била тя да се храните или да пиете кафе с приятели в хола.

Разтегателен диван

Ако разполагате с апартамент състоящ се от хол, кухня и баня / тоалетна, избирайки разтегателен диван за вашия хол би било чудесен вариант, да спестите място в малкия си дом. Ако имате налична и отделно спално помещение, разтегателния диван ви дава опцията, да подслоните вашите гости за през нощта.

Мултифункционално легло

Мултифункционалното легло също е чудесен вариант да спестите място у дома. То може да бъде с вградени чекмеджета под матрака, за да избегнете нуждата от гардероб или легло директно прибиращо се в стената.

Мултифункционално бюро

Бюрата и офисните маси са от съществено значение, когато става въпрос за осигуряване на подходящо място за работа и същевременно с това да си спестите свободно място у дома. Днес в интернет и в по-големите магазини започнаха да се предлагат уникални мултифункционални бюра за работа. От бюра, които ви позволяват да си поспивате следобед отдолу, до такива, които ви позволяват да спортувате, докато работите. Тези невероятни мултифункционални бюра са изобретени, за да се впишат идеално в малките и тесни жилища и същевременно с това да предоставят на хората умни и практични решения за ежедневните им нужди.