камион и контейнер за извозване на строителни отпадъци

Контейнери под наем за строителни отпадъци

Рано или късно на всеки му се налагат ремонтни дейности. По-сериозните ремонти са съпроводени с процеси като къртене на стени, къртене на бани, къртене на плочки и т.н., след които се отделят изключително много строителни отпадъци. Но какво да правите с тях?

Контейнер за строителни отпадъци

Оставянето им за “по-късно” някъде настрани със сигурност не е решение, защото това би предизвикало недоволството на съседи и собственици, а не рядко и на общината. Когато желаем пълна промяна на жилището, обемът на строителните отпадъци е долу-горе еднакъв с този на закупените нови материали за ремонт, така че не можете просто така да ги захвърлите до кофите за смет. Подобен вид отпадъци чупят камионите за смет. Освен това в немалко случаи видът на отпадъците не е подходящ за събиране в чували, тъй като може да има неприятна миризма или да отделя вредни вещества, с което да носи риск за здравето и да вреди на хората и на околната среда.

Ето защо ако се намирате в подобна ситуация, то Ви съветваме да наемете фирма за извозване на строителни отпадъци. Можете да помислите и за наемате на специализирани контейнери за строителни отпадъци. Много често фирмите, които се занимават с услугата “извозване на строителни отпадъци” предлагат подобен вид контейнери с различни големини и обеми, съответно за по-малки или за по-мащабни ремонтни дейности. Ние от Super Kartachi сме професионалисти в услугите по къртене и извозване на строителни отпадъци с контейнери, така че ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Контейнери под наем за строителни отпадъци община София

Контейнери за строителни отпадъци могат да бъдат поръчани, както от фирми, частни лица и от община София. Те са много добро решение при ремонтни дейности, изискващи къртене и извозване. Обикновено разходите за наемане на контейнер за строителни отпадъци в повечето случаи се определят от няколко фактора: размер и обем на желания контейнер, видове строителни отпадъци за извозване, местоположението на обекта, от който ще се събират и извозват строителните отпадъци. Важно е да изберете лицензирана фирма, за да сте спокойни, че целия процес по наемане на контейнер и неговото извозване ще бъде в съответствие с действащото законодателство и екологичните разпоредби.

Глоби за изхвърляне на строителни отпадъци

В повечето общини в България, в това число и Столична община, изхвърлянето на строителните отпадъци до кофите за боклук се счита за незаконно и подлежи на сериозни санкции. Ето още една причина да потърсите професионалната помощ на фирма за извозване на строителни отпадъци, с което да си гарантирате, че няма да имате спънки по време на ремонтните дейности.