градина

Красиви идеи за декорации за градина

Официално влязохме в сезона на задния двор. Ако разполагате с неизползвана градина в двора, която е потънала в бурени, боклуци и ненужни вещи или точно обратното имате прекрасна, приказна градина, но нещо Ви липсва и искате да я направите още по-красива – тази статия е за Вас. Ние от Супер Къртачи, решихме да Ви представим няколко съвета и красиви идеи за декорации за градината.

За да стартирате с декорирането на Вашата градина е необходимо, да изготвите план за действие и да преосмилите Вашите цветни, декоративни желания. Развихрете въображението си и обмислете и визуализирайте градината точно така, както искате да я видите. Започнете, като освободите територия, почистите двора, отстраните всички изсъхнали клони, тревички, храсти и всякакви налични боклуци.

Креативна градинска декорация

Вашата градина може би вече е красива и различна, но с правилните допълнения, тя има потренциала да се превърне в една от най-атрактивните части на Вашия дом. Градинската декорация може да Ви донесе комфорт и усещане за спокойствие, каквото не сте си представяли никога. Благодарение на няколко прости идеи с подръчни материали и комплект удобни мебели, ще постигнете баланса между простота и изтънченост, създавайки място за събиране с приятели и място за отдих.

Каменна пътека в двора

Направете пътека от камъни. Каменната пътека в двора е изключително популярен избор за всеки заден двор. Практично решение, което позволява на Вас и Вашите гости да се предвижвате лесно в градината, без да се налага да преминавате през високи треви и без да унищожавате ценните си посеви. Каменната пътека е чудесно, изглеждащо решение, което изглежда много по-скъпо и луксозно, отколкото всъщност е.

Къщичка за птици в градината

Къщичка за птици в градината е чудесен вариант да декорирате Вашата градина и да направите добро дело спрямо друго живо създание. Къщите за птици ще добавят допълнително живот и ще направят Вашата градина още по-ривлекателна.

Вятърните звънци са също фантастичен избор за градините, които ще придадат приказно усещане от звънтенето.

Декорация за градина с подръчни материали

Вдъхнете нов живот на старите саксии. Предлагаме Ви да пренаредите старите декоративни чинии и саксии в парчета мозаечна повърхност или можете да ги почистите и пребоядисате наново, в допълнение Ви предлагаме и вариант, в който да ги подредите една в друга. С малко фантазия и желание Ви уверяваме, че може да получите страхотни резултати. Същото можете да направите и със стари малки шкафове.

Добавете оптична илюзия, за да придадете дълбочина в градинската стая, като промушите огледало между растенията. Това, което трябва да направите е да закрепите огледало на оградата и гледайте как Вашето пространство ще се увеличи илюзорно.

Друг вариант, за декорация за градината с подръчни материали е като вземете няколко стари гуми от автомобили. Една част от тях можете да пребоядисате, като нахвърлите допълнително почва в тях и посадите цветя, а дугата част може да закачите с въже за стабилен клон на дърво, за да изиграят ролята на люлка, за Вашите деца, а защо не и за Вас самите.