Модерен интериор за дома в черно и бяло

Красическата цветовата комбинация на черно и бяло си остава вечна и може да бъде зашеметяваща, когато е представена както трябва в декора на Вашия дом. Без значение от това дали имате нужда от тотално нов облик на дома или лека актуализация на Вашето пространство, ние от Супер Къртачи решихме да Ви представим няколко насоки за модерен интериор за дома в черно и бяло.

Модерни идеи за черно-бяла стена

Когато говорим за черно-бяла стена, вариантите са практически безкрайни. Предлагаме Ви да акцентирате с черно-бял тапет с геометрични фигури върху едната стена, като боядисате останалите стени в неутрален, по-светъл цвят. Бъдете предпазливи, защото черно-бялата стена може значително да стесни визуално пространството.

Друга модерна идея, която можете да приложите е като комбинирате черно-бяло със сиво. Боядисайте стените на стаята в сиво и добавете аксесоари за дома в черно и бяло, заедно с различни нюански на сивото. Опитайте с тъмносив диван, мек бял килим и черна масичка за кафе. Добавете черно-бели декоративни възглавници по дивана. Различните нюански на черно, бяло и сиво ще внесат във Вашата стая дълбочина.

Модерен черно-бял дизайн на хол

При избора на цвят за стените на хола е необходимо да изберете един цвят, който ще доминира в дизайна. Изборът ще зависи изцяло от Вашия конкретен вкус и това, което искате да постигнете като краен резултат. Ако никога не сте мислили за подобна комбинация, може би е време да помислите отново! Тези два цвята могат да бъдат чудесен начин да започнете да променяте домашния декор.

Подови настилки в черно и бяло

Подовите настилки в черно и бяло добавят драматичност към всяка една стая. Ако планирате да смените Вашата подова настилка, черно-белите комбинации от плочки стоят изключително модерно за всяко едно помещение. Като за хола, можете да внесете малко цвят с избор на шарено, цветно килимче.

 

Друг лесен начин да добавите черно и бяло към домашния декор е като окачите черно-бели произведения на изкуството. Изключително добре ще стоят на ярко оцветена стена.

Обмислете варианта и да замените гърба на кухнята с черно-бели плочки. Използвайте комбинация от черно и бяло, като Ви съветваме бялото да преобладава, за да внесе свежест и визуално пространство.

Идеи за черно-бял декор в снимки