модерен хол

Модерен хол – последни тенденции 2022

Когато става въпрос за модерен хол не се интересуваме само от онези модни тенденции, които ще настъпят бързо и ще отлетят, а трябва да търсим вечни, елегантни идеи, които ще издържат години наред. Последните тенденции в обзавеждането на модерен хол през  2022 г. са повлияни от всичко – от модния подиум, до нарастващото ни желание да проектираме устойчиво в бъдещето.

Реално холът е един от най-приятните за обзавеждане стаи във вашия дом, така че следването на тенденциите за проектиране на схема за модерен хол, който да бъде приветлив, красив и практичен е жизненоважна.

Насоки за модерен хол 2022

Огледала в хола – възползвайте се от тях

Чудите се как да превърнете вашата всекидневна в наистина модерен хол? Един от най-старите трикове в интериорния дизайн е използването на огледала за увеличаване на светлината. Огледалата помагат на слънцето да се отрази в целия хол и увеличават усещането за пространство.

Внесете декоративни щрихи в съхранението

Осмелете се и покажете колекцията си с книги в хола. Разчупете интериора и боядисайте скучната холна библиотека в ярки цветове. Тези малки детайли ще позволят на пространството и произведенията на изкуството да дишат.

Създайте необичайни цветови комбинации

Бъдете нетрадиционни и създайте по-различни цветови комбинации. Опитайте нещо ново, нестандартно и различно. Нека колът ви да бъде пространство, както за общуване, така и за почивка, затова изберете нюанси, които едновременно да ви успокояват и да предразполагат към почивка и релакс, но и да ви заредят с позитивна енергия.

Балансът е от ключово значение, особено след като много хора все още работят от вкъщи. Интегрирането на по-неутрални тонове, за да компенсира смелите цветове, може да ви помогне да се успокоите, когато трябва да се съсредоточите.

Бъдете креативни с избора на цветове

Вдъхновен от живите шарки и кипящите нюанси, наблюдавани на модния подиум, цветът внася нова енергия в интериора през 2022 г.

Тази цветова тенденция за хол може да бъде открита в нови, ярки идеи за боята на всекидневната и за налагане на смели аксесоари – осигурявайки така необходимото усещане за облекчение и бягство от ежедневието.

Играйте с различни модели

Модели, шарки и схеми за чудесен начин за дефиниране на пространство и промяна на тона на различни зони. Ключът е да започнете с плат, който има по-различен модел, включващ повече от три цвята. От тази тъкан изберете цветовете, които да се използват в схемата, след това изберете комбинация от дизайни в тази палитра – може да е ивица, геометрична, флорална и текстурна опция.

Добавете естествена красота с дърво

Дървото внася усещане за топлина и характер в една схема и работи еднакво добре както в модерните, така и в традиционните домове. Тази година се наблюдава възраждане на интереса към дървените подови настилки, така че няма да сбъркате, с каквито и да е видове паркетни стилове.