кухня

Модерни цветове за кухня 2022

Като една от най-важните стаи у дома, кухнята определено заслужава да ѝ се обърне заслужено внимание. Кухнята е, като ателие на художник, само че тук в случая ние творим храната, с която се храним и благодарение, на която съществуваме. Във всеки един дом, кухнята трябва да бъде мястото, което ще ни успокои, вдъхнови, същевременно с това то трябва да бъде чисто, проветливо и не на последно място стилно. Ето защо днес екипът на Супер Къртачи реши да потърси какви ще бъдат най-предпочитаните и модерни цветове за кухня 2022.

Топ модерни цветове за кухня 2022

Морски цветове

Вдъхновението от морето със сигурност ще предизвика внимание през идната нова година. Морските цветове, като синьо или тюркоазено приложени върху кухненските шкафчета или внесени под формата на текстилни декоративни елементи, определено ще помогнат на вашата кухня да се заземи в спокойствие. Бъдете смели, не разчитайте единствено на стандартните цветове, бъдете дръзки и създайте вашата уникална кухня мечта.

Зелено

Още през 2018 година земните нюанси започнаха да проправят път към най-предпочитания и модерен избор, когато избираме цветове за дома. По време на пандемията, хората ограничиха своите излизания, предпочитайки да прекарват повече време у дома. Поради тази причина все повече хора се осъзнаха и направиха избор да приближат дома до природата или по друг начин казало да внесат природата у дома. Избирайки употребата на земно зелено освен че ще внесете естествено земно усещане, но и гарантирано ще се сдобиете с кухня според последните цветови тенденции за 2022 година.

Цитрусови нюанси

За по-консервативните сред вас това предложение може би ви се струва прекалено дръзко и неподходящо, но ви съветваме да си помислите добре и да се опитате да си го представите. Веселите цитрусови плодове, като жълто и зелено, несъмнено ще внесат радост и настроение в дома ви. Изберете си цитрусов нюанс (това не означава непременно че трябва да избирате силни и наситени цветове) след което го комбинирайте с бели и сиви акценти. Уверяваме ви че ефекта ще бъде впечатляващ.

И все пак не забравяйте – тенденциите са си тенденции, те не са задължителни. В това отношение смятам, че винаги трябва да се опитвате да намерите своя път. Създаването на всеки интериор изисква креативност. Ето защо, използвайки съвременните тенденции, не трябва да забравяте за собствените си чувства.