osvetlenie-v-kuhniata-izkurtvane-na-stari-tavani

Осветление в кухнята – предизвикателство в изкъртването

Изкъртване на старите тавани за поставяне на нови

Иска ви се да имате лунички на тавана в кухнята, но таванът би изглеждал доста нисък при поставянето на гипсокартон за паднал таван с лунички. Тогава се налага да подготвите мястото да лунички, като изкъртите местата за тях и за окабеляването.

Нужни са ви професионалисти в изкъртването

Изглежда доста сложна задача да се справите сами с изкъртването на местата за лунички. Затова помислете за професионална помощ. Още повече, че може да засегнете електрическата инсталация и да останете без ток. А замисляли ли сте за боклука, който ще направите и който трябва да извозите до депото за строителни отпадъци?

Фирма superkartachi.com предлага изкъртване, изчистване и извозване на ненужните строителни отпадъци в София.

Те ще справят професионално със зададената задача, като изкъртят всяко място, на което искате да имате луничка, и пътя от рапределителната токова кутия до самото място на луничката.

От изкъртването ще се е създало голямо количество боклук, а ви е нужен и превоз, за да извозите строителните отпадъци до най-близкото депо в София. Професионалистите от superkartachi.com ще се погрижат и за тази подробност.  Единственото, което трябва да направите, е да им се доверите и да нямате грижа за нищо с изкъртването, изчистването и извозването. Те са най-добрите и работят на най-достъпните цени за София.

Избор на лунички

В пазарната мрежа има безброй видове лунички. Кой ли вид да изберете. Едни са малки, други по-големи. Зависи от идеята Ви за кухня, от размерите на помещението и от вашето настроение.

Съществуват следните видове лунички:

  • LED-лунички
  • със златиста или сребриста рамка
  • матирани
  • с лак
  • от инокс
  • в стъклено тяло, обкрайчено с инокс или месинг

А какъв трябва да е броят им и как да се подредени с кухнята зависи от вас.

Не забравяйте да сложите луничките на подходящите места, така че да осветяват добре мивката, докато миете. Може ди изберете и такива, които насочват светлината към определен обект. Препоръчваме Ви да отидете в някои по-голям магазин и да се консултирайте. Там също така можете да Ви препоръчат и добър електротехник, които да Ви ги монтира.