Осветление в спалнята

Осветление за спалня – спокойствие и романтика

Независимо дали завършвате дните си в модерна спалня или предпочитате малка роматична спалня, осветлението, което използвате, може да доведе до огромна промяна във вибрацията, която стаята излъчва. Ключът е да имате правилните осветителни тела, които добавят емоцията, която търсите.

Когато мислите за романтично осветление, първите Ви мисли може да са „кристален полилей и свещи“. Има обаче изобилие от осветителни тела, от които можете да избирате, което ще Ви даде романтичното усещане в пространството на Вашата спалня.

Ето няколко идеи за романтично осветление за спалня, с които лесно може да си придадете спокойствие и роматика на мястото, на което спите.

Нетрадиционен полилей за спалня

Нетрадиционният полилей за спалня е перфектен начин да добавите ефекта на затопляне към спалнята, като все още имате тази романтична конотация зад нея. Модерното усещане на полилей в спалнята добавя уникален обрат, докато осветлението остава същото. Това работи най-добре в неутрална спалня, Нетрадиционният полилей за спалня ще свърши работа, като добавите романтично усещане към Вашата спалня. Ключът е работа с дизайн, който се усеща някак очарователен и причудлив, без да се отнема от характера на настоящия Ви декор. Помислете за това да използвате меки нюанси на бяло или дори розово за перфектното докосване.

Затъмняване на лампи с дистанционно осветление

Затъмняването на лампи с дистанционно осветление работи за наистина романтична обстановка, защото така можете да промените количеството осветление, което получавате във всеки един момент. Това осигурява гъвкавост на стаята и автоматичност. Сдвоете системата за затъмняване с други осветителни тела за добре функциониращо пространство, което изглежда също толкова романтично, колкото и се чувствате самите вие.

Нищо не помага за романтичното осветление така, както регулиращите се с дистанционно лампи. Тези системи са страхотни, защото Ви позволяват да променяте яркостта на осветлението само с натискането на един единствен бутон. Ключът е в това да разполагате с множество затъмняващи се осветителни тела, разположени на тавана. Това ще създаде романтично усещане в спалнята, като същевременно системата ще е лесна за достъп и промяна.

Различни видове лампи за спалня

Множество различни видове лампи в една спалня придават на помещението романтичен завършек, като същевременно осигуряват достатъчно количество осветление. Идеята е стаята да се опрости и да се позволи на осветителните тела да направят всичко, необходимо за Вашето пространство. Но нека осветителните тела да са в една и съща цветова гама за най-добър резултат.

Романтичното осветление не означава, че трябва да използвате само едно осветително тяло, помислете дали да не използвате няколко различни. Използването на множество различни осветителни тела ще внесе романтичното усещане в стаята по различни начини и стилове. Добавете полилей с висулки и слабо осветление за перфектната комбинация, която цял живот сте търсили!