ostrov-v-kuhniata-izkurtvane

Остров в кухнята – изкъртване и избор на остров

Мечтали ли сте за онези американски кухни, които в средата си имат остров за хранене или готвене. Вече и вие можете да го имате. Необходимо Ви е само въображение. Първото, за което трябва да се замислете, е къде може да стои този остров и от какъв материал да е направен. Ако вече имате поставен теракот на пода, но все пак искате остров в кухнята, помислете за създаване на място за острова, прокарване на кабелна и водопроводна инсталация.

Изкъртване на място за поставяне на остров

Създаването на мястото е свързано с изкъртването на теракот или замазка. То е специфичен момент, тъй като трябва да се спазват определени граници и дълбочина на изкъртването.  Ако искате да имате печка или котлони, трябва да се изкърти, така че да се прокарат канали за електроинсталация до избраното място за остров. Ако искате мивка в средата на кухнята, трябва да се изкърти за водопроводни тръби и мръсен канал. След изкъртването е необходимо и почистване и извозване на строителните отпадъци до депото за строителни отпадъци.

Най-добрите професионалисти в изкъртването, изчистването и извозването са superkartachi.com . Те са най-надеждният изпълнител за извършване на нещо толкова специфично. Професионалистите от superkartachi.com ще изкъртят, почистят и извозят всичко. Ще създадат и добро място за вашия нов остров, затова им се доверете.

Избор на остров

Възможността за вграждане на уреди – печка, котлони, хладилник и дори мивка са едно от най-добрите и функционални предимства на кухненския остров. Не се колебайте и сложете нещо толкова необходимо във вашата кухня.

Кухненският остров може да се превърне в центъра на една отворена кухня и идеално място за закуска с децата, докато им правите палачинки, например.

А за вечери с приятели кухненският остров става идеално място за бар или място за хранене и дори може да замени изцяло кухненската маса.

Има толкова много идеи за кухненски остров, просто се огледайте и след това потърсете професионалистите от superkartachi.com .