просторен хол

Преустройство на апартамент и избор на цветове 2020

Мечтаният дом е цел за повечето хора. През няколко години се налагат ремонти и обновления, чрез които преследваме тази цел. Когато наближи времето за ремонт и промяна, сме завзети от смесени чувства. От една страна ремонтът много често е свързан с преустройства, които включват къртачни услуги като къртене и събаряне на стени, комини и други пречки към постигането на целта. Тази част не е приятна за никого и колкото по-бързо минем през нея, толкова по-добре. От друга страна свързваме ремонта с избирането на нови цветове, нови мебели, бяла и черна техника, смяна на подовата настилка и други приятни задачи за хората, които обичат пазаруването и обикалянето на големите вериги. Това са моменти, които запалват въображението и ни карат да се заинтересуваме какво е модерно и актуално през тази година. Затова ще обърнем малко повече внимание на това какво е актуално през 2019 / 2020 година. Ще се спрем на някои от най-важните модни тенденции в преустройството на апартамент и избор на цветове 2020, като ще обърнем повече внимание на избор на цветове за хол, кухня и спалня.

Преустройство на апартамент

промоция за кърти чисти извозва
промоция за кърти чисти извозва

Интериор за хол и кухня 2020

През 2020 година се запазва тенденцията за обединяване на хол с кухня. По този начин се осигурява повече простор и това ново по-голямо помещение се превръща в идеалното място за цялото семейство. Важно е да се осигури максимално количество светлина, защото светлината визуално увеличава обема. Също така светлината действа по същия начин, както действат първите топли и слънчеви пролетни дни при повечето хора. Зарежда ни с енергия и позитивни мисли. Трябва да се внимава със запълването на новото пространство. Хубаво е да имаме голям диван и голяма трапезарна маса, както и кухня с остров, но най-важното е те да бъдат подбрани и конфигурирани спрямо наличния обем, с който разполагаме. Трябва да се остави достатъчно свободно пространство, защото в противен случай новата голяма стая ще изглежда по-малка и сбита от преди. Ето защо е важно изборът интериор за хол да бъде съобразен с наличния обем на помещението. Друго, с което трябва да се съобразим и си струва да се инвестира малко повече е интериора на кухнята. Тъй като тя вече ще е видима за всички гости не е лошо да се подберат малко по-дизайнерски уреди, които да увеличат усещането за стил и качество. Трябва да изберем и добър абсорбатор, защото не е приятно в дневната да мирише на готвено.

Избор на цветове за хол и кухня 2020

Изборът на модерни цветове за хол и кухня през 2020 година е следващият много важен етап от новия ремонт, който в никакъв случай не трябва да подценявате. Цветовете са тези, които придават живец на стаята и техният избор е колкото важен, толкова и сложен. Тук трябва да се обърне внимание, че трябва да се изберат цветове за стаи, които да отговарят на две или три различни помещения – хол, трапезария и кухня, които да се съчетаят заедно. Ще се опитаме да улесним Вашия избор, като Ви дадем няколко предложения според това какво усещане искате да постигнете и какви са модните тенденции през 2020 година.

Къртене на стени - топ цени
къртене на стени

Класическо бяло при избор на цветове за спалня 2020

Белият цвят е класика. Той си остава един от най-предпочитаните избор на цвят за спалня  през изминалите десетилетия. Така е и през 2020 година. Не е задължително бялото да бъде на 100% бяло. Можете да използвате мръсно бели комбинации, които много нежно и почти недоловимо да загатват на подсъзнанието, че това не е просто обикновен бял цвят. Големите предимства на белия цвят са създаването на простор и възможността за всякакви цветови комбинации, което е изключително подходящо за по-малки стая, като спалня. Той прави отличен контраст с останалите цветове, което позволява на отделните мебели да изпъкнат повече. Нашите предложения са комбинация между бял таван с черен абажур и мръсно бели стени с бяла или сива спалня  с цветни възглавнички и гардероб в дървесен стил в комбинация с паркет. Естествено бялото може да бъде съчетано с много повече и по-цветни варианти, но това оставяме на Вашето въображение.

Цветови комбинации за хол и кухня 2020

Изборът на подходящи цветови комбинации за хол и кухня са източник на настроение и емоции. Със сигурност са способни да направят дома уникален и запомнящ се. Могат да го заредят с много емоция и приятно усещане. Ще Ви представим няколко интересни цветови комбинации за хол и кухня между жълто и сиво, зелено с оранжево, синьо с различни нюанси кафяво, горски плод със сиво и бяло, оранжеви стени с бяло и сиво, и други цветни комбинации за разчупване на съзнанието.

Тъмни цветове за хол и кухня 2020

Тъмните цветове за хол и кухня са по-подходящи за големи и добре осветени помещения, тъй като те поглъщат много светлина. Те са демонстрация на стил и успешен бизнес. Съчетанието с дървесни мотиви и естествена кожа завършва дизайна по един запомнящ се начин.