Пролетно почистване на ниски цени

банер пролетно почистване цениЗа пролетно почистване във или около столицата – звънете ни смело! Супер Къртачи са винаги с вас!

Традиционното пролетно почистване у нас винаги започва преди Великден. По правило то включва и прилежащите терени към жилищни блокове, сгради, дворове, паркинги, междублокови градинки, основно засяга  всеки дом. Напоследък стартират и национални инициативи за почистване сред природата.

Отдавна пролетното почистване се възприема и като нарицателно. Защото все пак, ама никак, не е по сърце на домакините. Освен уморително лъскане на мебели, прозорци, настилки и измиването на цялата покъщнина, освежаването на дома изисква и преобръщането на куп гардероби, дрешници, килери, за да се сортират и изнесат станали неизползваеми вещи, части от покъщнина, обувки и дрехи, завивки и др. Но поне в едно можем да ви улесним, дами:

Супер Къртачи са силни мъже, с дългогодишен опит в пренасянето и извозването.

Повикайте ги и нека тяхното здраво рамо да изнесе цялата ненужна бъркотия, изскочила при пролетното почистване на дома. Супер Къртачи е фирма, специализирана в извозване на всякакви отпадъчни вещи и строителни отпадъци до лицензирано сметище, със собствен транспорт. Професионалният ни опит и стриктно спазване поръчките на клиентите ни, гарантирано ще ви бъдат от полза.

За най-добри цени в София потърсете ни сега на: тел:. 0884 62 62 10

снимка пролетно почистване
снимка пролетно почистване
снимка пролетно почистване

Най-добри цени за Пролетно почистване

...още Кърти Чисти Извозва Услуги, Пакет: Чисти

банер чисти таван, мазе
банер почистване на дворове