Промоции за Кърти Чисти Извозва

Промоции

-20%

Промоция за Асфалтиране в София

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена за асфалтиране в София. Отстъпката важи за асфалтиране на улици, асфалтиране на алеи, асфалтиране на тротари, асфалтиране на дворове, асфалтиране на паркинги и други. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с минимум 20% отстъпка от стандартните цени. Не се колебайте да се обадите!

-20%

Промоция за къртене на БЕТОН

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга кърти, чисти и извозва бетон.

-20%

Промоция за къртене на БАНЯ

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене баня.

-20%

Промоция за къртене на КОМИН

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на комин. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

-20%

Промоция за къртене на КУХНЯ

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на кухня. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

-20%

Промоция за къртене на МОЗАЙКА

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на мозайка. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

-20%

Промоция за къртене на СТЕНИ

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на стени. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

-20%

Промоция за Извозване на строителни отпадъци

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена за Извозване на строителни отпадъци.