Промоции за Кърти Чисти Извозва

Промоции

къртене и почистване

-30%

СУПЕР ПРОМОЦИЯ ЗА КОМБИНИРАНА УСЛУГА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА СОФИЯ

Superkartachi.com предлага на своите клиенти уникална Топ Промоция за комбинираната услуга Кърти Чисти Извозва в София. В промоцията влиза: при ангажиране на екипа ни за повече от една къртачна услуга (пример: къртене на баня + къртене на комин, къртене на стена + къртене на кухня, къртене на бетон + къртене на тухлена стена), комбинирана с чистене и извозване, ще получите 30% отстъпка от крайната цена.

къртене на бетон

-20%

Промоция за къртене на БЕТОН

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга кърти, чисти и извозва бетон.

къртене на баня

-20%

Промоция за къртене на БАНЯ

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене баня.

къртене на комин

-20%

Промоция за къртене на КОМИН

До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на комин. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

къртене на кухня

-20%

Промоция за къртене на КУХНЯ

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на кухня. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

къртене на мозайка

-20%

Промоция за къртене на МОЗАЙКА

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на мозайка. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

къртене на стени

-20%

Промоция за къртене на СТЕНИ

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на стени. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.

асфалтиране софия

-20%

Промоция за Асфалтиране в София

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена за асфалтиране в София. Отстъпката важи за асфалтиране на улици, асфалтиране на алеи, асфалтиране на тротари, асфалтиране на дворове, асфалтиране на паркинги и други. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с минимум 20% отстъпка от стандартните цени. Не се колебайте да се обадите!

извозване на строителни отпадъци

-20%

Промоция за Извозване на строителни отпадъци

До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена за Извозване на строителни отпадъци.