СУПЕР ПРОМОЦИЯ ЗА КОМБИНИРАНА УСЛУГА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА СОФИЯ
-30%
Superkartachi.com предлага на своите клиенти уникална Топ Промоция за комбинираната услуга Кърти Чисти Извозва в София. В промоцията влиза: при ангажиране на екипа ни за повече от една къртачна услуга (пример: къртене на баня + къртене на комин, къртене на стена + къртене на кухня, къртене на бетон + къртене на тухлена стена), комбинирана с чистене и извозване, ще получите 30% отстъпка от крайната цена.
ПРОМОЦИЯ ЗА КЪРТЕНЕ НА БЕТОН
-20%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга кърти, чисти и извозва бетон.
ПРОМОЦИЯ ЗА КЪРТЕНЕ НА БАНЯ
-20%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене баня.
ПРОМОЦИЯ ЗА КЪРТЕНЕ НА КОМИН
-20%
До края на месец Септември Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на комин. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.
ПРОМОЦИЯ ЗА КЪРТЕНЕ НА КУХНЯ
-20%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на кухня. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.
ПРОМОЦИЯ ЗА КЪРТЕНЕ НА МОЗАЙКА
-20%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на мозайка. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.
ПРОМОЦИЯ ЗА КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ
-20%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена на комплексната услуга къртене на стени. В услугата влиза къртене, чистене и извозване. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с 20% отстъпка от стандартните цени.
ПРОМОЦИЯ ЗА АСФАЛТИРАНЕ В СОФИЯ
-30%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена за асфалтиране в София. Отстъпката важи за асфалтиране на улици, асфалтиране на алеи, асфалтиране на тротари, асфалтиране на дворове, асфалтиране на паркинги и други. Получавате безплатен оглед след, който Ви предоставяме и цена с минимум 20% отстъпка от стандартните цени. Не се колебайте да се обадите!
ПРОМОЦИЯ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ
-20%
До края на месец Март Ви предлага -20% отстъпка от крайната цена за Извозване на строителни отпадъци.