smiana-na-vratata-na-kuhniata

Смяна вратата на кухнята – изкъртване и избор на нова

Искате промяна, тогава започнете от кухнята. Първото нещо, което ще забележат очите на приятелите ви, е вратата на кухнята. Ще видите, че в старите възрожденски къщи точно тази врата се е отличават от останалите по дръжката или формата си. Дори в някои къщи още стоят вратите с прозорец с перденце. Затова направете точно тази врата специална. Преди да преминете към творческо мислене, помислете за отстраняването на старата врата.

Изкъртване на старата кухненска врата

Тъй като вратата е заработена в стената и отчасти в пода, се изисква допълнителна помощ за отстраняването ѝ. Една от причините е, че неволно можете да повредите подовата настилка, ако го правите сами. Затова потърсете помощ. Ако не искате да разрушите повече, отколкото трябва, се доверете на  професионалисти, които я изкъртят старата врата. След изкъртването на вратата се налага да бъде почистено, а  вратата да бъде закарана до депото за строителни отпадъци.

Фирмата, която предлага и най-конкурентните цени в София, е superkartachi.com . Тя ще изкърти, изчисти и извози старата Ви врата. Не го премисляйте дълго, а ѝ се доверете още сега. След като професионалистите от superkartachi.com са си свършили перфектно работата, е време да изберете и подходящата врата.

Избор на нова врата за кухнята

Вратата на кухнята може да бъде от естествено дърво, което да създава уют. В зависимост от останалите врати в къщата и апартамента тя трябва да си подхожда с тях, но в същото време и да се отличава.

В модерните жилища отново тази важна врата има стъкло, но то е поставено за декорация, която няма да попречи на уединението на тази специална стая. Но ако живеете в къща и имате хубав двор, може да я направена от стъклено пано или перденце като в къщата на баба, т.е. в провансалски стил.

Разбира се, че можете да изберете и стандартна врата, но в друг цвят. Сега е модерно синьо-зеленото, червеното или защо не и жълто.

Ако обичате морето, изберете светлосиньото.

А защо да не направите вратата си в бяла и тя да бъде вашето бялото платно за бъдещи спомени, например като отпечатък на ръчичката на детето ви през различните периоди от растежа му.

Има толкова много варианти за новата врата, но първо помислете за изкъртването на старата врата, почистването и извозването ѝ до депото със строителните отпадъци.