smiana na kuhnenski shkafove sofia

Смяна на кухненските шкафове

Ако кухнята Ви изглежда стара и неуютна, помислете за смяна на кухненските шкафове. Вложете идеите и творческия си усет в новото обзавеждане, като обмислите предварително всеки детайл. Първата крачка е подготовката на новото пространство.

Преди да започнете сами да изкъртвате старите шкафове, помислете отново!

По телевизията изглежда лесно поставянето на старите шкафове, но рядко се показва подготовката, която се изисква за премахване на старите шкафове. Изкъртването на старите шкафовете може да отнеме цял ден в зависимост от броя им. То е свързано не само с разрушаване на стари мебели, но с електрическото захранване, водопроводните инсталации в кухнята, отстраняването на електрическите уреди от мебелните кухини като: вградена миялна машина, готварска печка, вградена пералня и електрически контакти, монтирани в горната част на гърба на плота или върху самия плот.

Обърнете се към фирма, която кърти, чисти и извозва

Не бива да забравяте и за всички зони, които не искате да бъдат повредени по време на разрушаването и изкъртването на шкафвете, а именно подова настилка, дограма, врати или самия гранитен или керамичен гръб и плот на стария ви кухненски ъгъл

Важен момент от смяната на шкафовете и извозването им до депонирано сметище. Затова ще Ви са необходими специализиран превоз и хамалски услуги.

Ето защо Ви е нужна професионална помощ за изкъртването, отстраняването и транспортирането на старите кухненски шкафове.

Най-ниските цени за къртене, почистване, извозване на строителни отпадъци в София предлагаме ние от фирма superkartachi.com .

Избор на шкафовете за кухнята

След като професионалистите от фирма superkartachi.com безупречно е изкъртила, почистила и извозила старите Ви шкафове, е време да помислите за новите.

Сините и зелените цветове се очертаха като модерен цвят за кухня през 2017. Те се смесват с други цветове, допълват се дървесни повърхности или дори се използват като доминиращ цвят.

Една от най-смелите тенденции през 2018 г. в кухненското обзавеждане е ултравиолетовото и смелите цветове.

Според дизайнерите от Formica Group тъмните, дълбоки тонове за плотове излизат на преден план. Част от собствениците на къщи са били заинтригувани от черни, тъмнозелени и многоцветни ръждиви тонове, които се съчетават с плочки, наподобяващи естествени деликатни цветове, но в съчетание с драматични черни камъни.

Използването на няколко цвята в кухнята се превърна в популярна тенденция. Например боядисване на стени в тъмен тон на въглен и шкафове в кремави бели тонове е нещо, което виждаме все повече и повече.

Най-новата модна тенденция за кухнята е драматичният мрамор. Мраморните плотове с висок контраст и смели естествени шарки правят водопад от цветове.

В заключение, тази нова тенденция на употребата на мрамор ще бъде в крак с времето дълги години.