smiana na kuhnenski shkafove sofia

Смяна на кухненските шкафове

Ако кухнята Ви изглежда стара и неуютна, помислете за смяна на кухненските шкафове. Вложете идеите и творческия си усет в новото обзавеждане, като обмислите предварително всеки детайл. Първата крачка е подготовката на новото пространство.

Преди да започнете сами да изкъртвате старите шкафове, помислете отново! В интернет изглежда лесно поставянето на старите шкафове, но рядко се показва подготовката, която се изисква за премахване на старите шкафове. Къртенето на старите шкафовете може да отнеме цял ден в зависимост от броя им. То е свързано не само с разрушаване на стари мебели, но с електрическото захранване, водопроводните инсталации в кухнята, отстраняването на електрическите уреди от мебелните кухини като: вградена миялна машина, готварска печка, вградена пералня и електрически контакти, монтирани в горната част на гърба на плота или върху самия плот.

Смяна на кухненски шкафове

Важен момент от смяната на кухненските шкафове е внимателният демонтаж и извозването им до депонирано сметище. Затова може да са Ви необходими професионални услуги. След като премахнете старите и повредени кухненски шкафове идва моментът за избор на нови кухненски шкафове.

Избор на кухненски шкафове цени

След като професионалистите от фирма superkartachi.com безупречно е изкъртила, почистила и извозила старите Ви шкафове, е време да помислите за новите. Следва търсене на професионалист, който да Ви консултира и в последствие да монтира Вашите нови кухненски шкафове. По магазините се предлагат различни материали в различни цветови гами на кухненски шкафове на много добри цени, така че помислете добре, съобразете избраното от Вас с наличния интериорен дизайн и действайте.

къртене на кухня
къртене на кухня

Смяна на кухненски плот цени

Вашият кухненски плот играе както практическа, така и естетическа роля във Вашата кухня. Добре използвана работна повърхност, трябва да бъде достатъчно издръжлива, за да издържи ежедневното използване. С течение на времето дори най-здравите материали ще се наранят и износят. Материалите и професионалния опит на специалиста, който сте избрали са от ключово значение за конкурентните цени, които се предлагат при смяната на кухненския плот. Ако искате да разполагате с чисто нова кухня, но на по-ниска цена, смяната на кухненския плот и кухненските шкафове е идеален вариант за Вас.

Смяна на цвета на кухненски шкафове

Смяната на цвета на кухненските шкафове, може много сериозно да преобрази Вашата кухня. Сините и зелените цветове се очертаха като модерен цвят за кухня. Те се смесват с други цветове, допълват се дървесни повърхности или дори се използват като доминиращ цвят. Една от най-смелите тенденции в кухненското обзавеждане е ултравиолетовото и смелите цветове. Според дизайнерите от Formica Group тъмните, дълбоки тонове за плотове излизат на преден план. Част от собствениците на къщи са били заинтригувани от черни, тъмнозелени и многоцветни ръждиви тонове, които се съчетават с плочки, наподобяващи естествени деликатни цветове, но в съчетание с драматични черни камъни. Използването на няколко цвята в кухнята се превърна в популярна тенденция. Например боядисване на стени в тъмен тон на въглен и шкафове в кремави бели тонове е нещо, което виждаме все повече и повече.

Най-новата модна тенденция за кухнята е драматичният мрамор. Мраморните плотове с висок контраст и смели естествени шарки правят водопад от цветове.

В заключение, тази нова тенденция на употребата на мрамор ще бъде в крак с времето дълги години.