smiana-na-starata-betonna-mivka-v-kuhniata

Смяна на старата бетонна мивка в кухнята

Смяната на бетонна отлята мивка с нова е основна част от обновяването на българската кухня. Преди да изберете нова мивка и да я инсталирате, трябва да отстраните старата. Премахването на старата бетонна кухненска мивка е свързана с разрушаване на овехтелите шкафове и плочки около нея. Бетонна кухненската мивка обикновено се закрепва към стената с комбинация от замазка, плочки, бетон и дърво.

Ако вие вече имате идея да смените старата бетонна мивка в дома си с нова и нови шкафове около нея, обмислете ситуацията внимателно.

Нужна ви е професионална помощ при къртенето, чистенето и извозването на отпадъците

Преди да преминете към действия, помислете за всички зони, които не искате да бъдат повредени по време на разрушаването и изкъртването на старата бетонна мивка – а именно: подова настилка, дограма, врати и водопроводната инсталация.

Ето защо Ви е нужна професионална помощ за изкъртването, отстраняването и транспортирането на отпадъците от старата бетонна мивка и шкафовете около нея до депото за строителни отпадъци.

Най-ниските цени за къртене, почистване, извозване на строителни и отпадъци в София предлага фирма superkartachi.com.

Съвети къде да поставите кухненската мивка?

Когато мивката е изкъртена без да са наранени други повърхности в кухнята и мястото около нея е почистено от професионалистите  superkartachi.com – с най-ниските цени за къртене, почистване и извозвате в София  – вече е време да помислете за новата мивка.

Ако сте с ограничен бюджет, може да се наложи да оставите новата мивка на същото място, където е била старата, след като била изкъртена. Но ако имате възможност, помислете къде искате да стоите, докато работите над кухненската мивка, както и какви други уреди или елементи трябва да бъдат близо до нея.

Ето някои други съображения, които да ви помогнат да изберете най-доброто място за мивката във вашата кухня:

  • Използвайте съществуващите водопроводни инсталации, ако не може да я преустроите
  • Помислете къде трябва да свържете електроуредите около мивката в електрическата мрежа
  • Помислете за най-подходящата работна зона за вас в кухнята
  • Помислете за конфигурация на повече от една мивка
  • Помислете дали искате остров в кухнята си
  • Помислете дали кухнята ви е в отворен или в затворен план