Събаряне на сгради на най-добри цени

банер разрушаване сгради цениЗа събаряне сгради и извозване на отпадъци във или около столицата – звънете ни смело! Супер Къртачи са винаги с вас!

Подлежащи на разрушаване стари сгради – жилищни или производствени, в столицата и околностите, са опасни и непредвидими за неопитни хора. Събарянето на сграда изисква основни познания и специализирана техника, затова най-добре поверете такава работа на специалистите от Супер Къртачи. Ние познаваме вида на бетона, тухлите, железните конструкции и можем безопасно да демонтираме и разглобим всички детайли на старата сграда, преди напълно да я разрушим. Вече дългият ни професионален опит диктува да се работи със защитни облекла и инструменти, така че да не застрашим човешки живот в нелеката професия на разрушението.

Ние, от Супер Къртачи, със сигурност ще ви предложим най-добрите цени за истински професионално събаряне.

След обстоен оглед и оценка на риска, плануване на подходящ метод за събаряне и срок за изпълнение на поръчката, експертите ни ще ви дадат реална цена, базирана на възможно най-ниска себестойност на услугата. Когато завършим – целият разрушен материал ще бъде почистен, събран и извозен до депонирано законно сметище, за което притежаване надлежните разрешителни.

На най-добри цени в София, потърсете ни сега на:
тел:. 0884 62 62 10

снимка събаряне на сгради
снимка разрушаване на стари сгради
снимка събаряне на къщи

Най-добри цени за Събаряне на сгради

...още Кърти Чисти Извозва - пакет Извозване

банер извозване на строителен боклук