декор

Съвети за освежаване на малка квартира

Лесно е да се предположи, че вашите възможности за дизайн на дома са ограничени, когато говорим за жилище под наем. Да живееш в малка квартира под наем, означава да се бориш с лошия вкус в интериора на наемодателя (особено в нашата родна страна).

Ето защо днес ние от Superkartachi.com решихме да споделим с вас няколко лесни стъпки за освежаване на малка квартира, с които ще успеете да замаскирате лошия интериорен дизайн поне малко.

Дълбоко и основно почистване на апартамент

Преди да пристъпите към действия по обновяване и обзавеждане на малката квартира е редно да направите едно дълбоко и основно почистване.  Колкото и добре да е почистено помещението за вашето настаняване, то със сигурност не е до такава степен, че да ви удовлетвори. Проверете, почистете и дезинфекцирайте всяко едно ъгълче в настоящия ви дом.

Разрешение за обновяване на квартирата

След, като сте се погрижили за безупречната чистота във вашия нов дом е ред да помислите, кое можете да промените и дали си струва. И не на последно място разбира се, да поискате разрешение от вашия наемодател, при по-сериозни намерения.

Заложете на декорацията на дома

За да ви излезе най-бюджетно ви съветваме да не предприемате много мащабни промени, достатъчно е да пребоядисате стените и евентуално да смените подовата настилка в определена стая. Останалите промени, каквито и да са те ви съветваме да са чисто декоративни и подвижни, за да може един ден да си тръгнете с тях.

Сами ще се изненадате при вида на вашата малка квартира след като добавите или замените декоративните елементи в него.

-свежо спално бельо

-нови свещи завеси

– нови пътеки или килими

– рамки със снимки, картини, декоративни фигури

-декоративни възглавници

-нова душ завеса

-огледала

-нови осветителни тела

-цветя…

Уверяваме ви, че резултата ще бъде впечатляващ.

декорация за малка квартира
декорация за малка квартира
декорация за малка квартира
декорация за малка квартира
декорация за малка квартира
декорация за малка квартира