всекидневна

Тенденции в интериорния дизайн, които трябва да следвате през 2020 г.

С навлизането на новата 2020г. дойдоха и новите тенденции в интериорния дизайн. Ако сте от хората, които обмислят да придадат на дома си нов облик, задръжте тази мисъл, ние от Супер къртачи решихме да Ви представим последните тенденции в интериорния дизайн, които трябва да следвате през 2020г.

Естествени аксесоари

Според топ тенденциите в интериорния дизайн, дизайнерите ни съветват да внесем у дома аксесоари от естествени материали. Това могат да бъдат клони на изсъхнали дървета, камъни, изсушен дървен материал, раковини и много други, Вие решавате.

Ламперия за стените

Ламперията се върна на мода през 2019г, но прогнозата за тенденциите в интериорния дизайн сочат, че през 2020г. ще е още по-предпочитана от дизайнерите. Това не е изненада, благодарение на ламперията, можете да внесете лесно тесктува и цвят във Вашата кухня, коридор, хол и т.н.

Меки извивки

В последните няколко години, сериозно навлязоха кривите форми в топ интериорните тенденции. Съветваме Ви тази година, вместо силни и груби линии, позволете на по-нежния дизайн да придадат на интериора Ви приветлив вид. В допълнение можете да подобрите интериора с някои суровини като месинг и бетон.

Цветове от майката природа

Самата майка природа е вдъхновението за най-модерните цветове през 2020г. така че, ако искате да придадете на Вашия дом цветен щрих за новата година, помислете за земни, естествени тонове, комбинирани с по-наситени нюански, като оранжево, синьо, зелено и т.н.

Стая на открито

Ако сте от хората, които предпочитат да прекарват по-голямата част от времето си навън, то тогава ще Ви посъветваме да изнесете мебели на двора или балкона и създадете един прекрасен, уютен и релаксиращ кът, в който можете да се отпуснете след дългия работен ден.

Надяваме се, че сме Ви били полезни с тази статия. Успешното прилагате на топ тенденциите във Вашия дом се състои в това по-скоро да включите малки докосвания от него във всяка една стая, отколкото да се опитвате да копирате изцяло външния вид.