модерна кухня

Тенденции в кухните 2020

Планирате ремонт на кухня през настоящата 2020 година? Ние от Супер къртачи смятаме, че когато става въпрос за жилище, кухнята е от първостепенно значение – тя е сърцето на дома. Дизайнът на Вашата кухня е едно от най-важните решения, които трябва да вземете. Причината е проста – не можете да промените стила на Вашата кухня, толкова лесно, защото кухненските уреди изискват инсталация, а също и водопроводна услуга. Ако смятате, че и Вие заслужавате модерна кухня,  представяме Ви топ тенденции в кухните за 2020г.

Въпреки, че наличието на изцяло бяла кухня, най-вероятно никога няма да излезе от мода, има много дизайнерски решения за модерни кухни 2020г. , които ще Ви ощастливят.

промоция за кърти чисти извозва
промоция за кърти чисти извозва

Модерни кухни 2020

Кухня с кварцов плот

Кварцът е непорьозен материал, който е силно устойчив и е един от най-хигиенните възможности за плотове в кухнята. Към това ще добавим, че кварцът е изключително здрав материал, което го нарежда сред едни от най-издръжливите материали и най-предпочитани, когато става въпрос за модерни кухни 2020, та дори и през идната 2021 година.  Днес кварцът се предлага в много цветове и шарки, които имитират облика на естествен камък, което със сигурност печели класацията за най-търсен материал, когато говорим за модерна кухня.

Кухненски гардероб

Преди още да е бил изобретен хладилника, хората са използвали гардероби и шкафове, за да складират храната си. Ние обичаме да се връщаме към историята си, и за пореден път старото се превръща в ново и оглавява най-модерните тенденции в кухните. Кухненският гардероб ще бъде изключително модерен през 2020г. Изборът е Ваш, какъв да бъде той, може да е достатъчно голям, за да събере Вашите сухи стоки или достатъчно малък, за да се впише идеално във Вашата малка кухня. Забравете за „това къде ли беше“ и потърсете всичко на едно място. Освен, че е един много умен вариант, ще причисли Вашата кухня към най-добрите модерни кухни 2020.

Избор на кухненска мивка

Модните тенденции застигнаха и кухненските мивки, които станаха особено забележими и ярки. Големите кухненски мивки набират изключителна популярност сред топ тенденции в кухните.  Това е чудесно по отношение на функционалността. В най-предпочитаните модерни кухни 2020г. ще виждаме повече матовa, чернa, златнa и месинговa кухненска мивка. Все повече започваме да се отдалечаваме от типичните сребърни метални мивки.

Избор на цвят за кухненски таван

Когато става дума за боядисване на стени в кухнята, таванът винаги е бил пренебрегван. Масово преобладаващия цвят, в който избираме да боядисаме тавана това е белият. Сред най-модерните тенденции за кухни 2020, наблюдаваме, че  можете да си позволите да добавите различен цвят, тапет или дървена ламперия, по този начин ще внесете изключителен стил във Вашата модерна кухня.

Декорация от чинии в кухнята

Винтидж шкафовете за чинии се завръщат и през 2020г. Независимо дали са изложени на плотовете или са монтирани по стените, чиниите ще добавят душа към Вашата кухня, а и ще дадат допълнително свободно пространство в шкафовете

Кухненски остров от естествено дърво

Вкарайте природата у дома. Опитайте като добавите кухненски дървен остров. Кафявите дървени рафтове, ще придадат изключителна оригиналност на Вашата кухня. Те ще внесат топлина във всяко кухненско пространство, особено в тези с ярко белите стени.

Незабравяйте, независимо от текущите тендеции в дизайна на кухнята през 2020г, вашият проект за ремонт на кухня трябва да отразява Вашия собствен вкус и стил.

къртене на кухня
къртене на кухня
къртене на кухня
къртене на кухня

Кухни 2020 тенденции - избор на цвят за кухнята

Изборът на цвят за кухнята не е лесна задача. Ярките и смели цветове, все повече отстъпват мястото си пред меките, свежи пастелни тонове. Чрез неутрални нюанси по стените и пода, по-успешно ще акцентирате върху отделните компоненти от Вашия интериор.

Не забравяйте, независимо от текущите тенденции на кухни 2020, Вашият проект за ремонт на кухня трябва да отразява Вашия собствен вкус и стил. Остава Ви единствено да се насладите на новата обновена модерна кухня.

тенденции в кухните
тенденции в кухните
тенденции в кухните
тенденции в кухните
тенденции в кухните
тенденции в кухните