модерна кухня

Тенденции в кухните 2020

Планирате ремонт у дома през новата година? Ние от Суперкъртачи смятаме, че когато става въпрос за жилище, кухнята е от първостепенно значение – тя е сърцето на дома. Дизайнът на Вашата кухня е едно от най-важните решения, които трябва да вземете. Причината е проста – не можете да промените стила на Вашата кухня, толкова лесно, защото кухненските уреди изискват инсталация, а също и водопроводна услуга. Ето защо решихме да споделим с Вас тенденциите в дизайна на кухни през 2020г.

Въпреки, че изцяло бялата кухня, най-вероятно никога няма да излезе от мода, има много дизайнерски решения за 2020г. , които ще Ви ощастливят.

Кварцови плотове

Кварцът е непорьозен материал, който е силно устойчив и е един от най-хигиенните възможности за плотове в кухнята. Към това ще добавим, че кварцът е изключтелно здрав материал, което го прави изключително издръжлив. Днес кварцът се предлага в много цветове и шарки, които имитират облика на естествен камък, което със сигурност печели избора на дамите.

Кухненски гардероби

Преди още да е бил изобратен хладилника, хората са използвали гардероби и шкафове, за да складират схраната си. Ние обичаме да се връщаме към историята си, и за пореден път старото се превръща в ново и модерно. Кухненските гардероби ще бъдат изключително модерни през 2020г. Изборът е Ваш, какъв да бъде той, може да е достатъчно голям, за да събере Вашите сухи стоки или достатъчно малък, за да се впише идеално в малката Ви кухня. Забравете за „това къде ли беше“ и потърсете всичко на едно място. Умно нали?

Кухненска мивка

Модните тенденции застигнаха и кухненските мивки, които станаха особено забележими и ярки. Големите мивки набират изключителна популярност. Това е чудесно по отношение на функционалността. През 2020г ще виждаме повече матови, черни, златни и месингови мивки. Все повече започваме да се отдалечаваме от типичните сребърни метални мивки.

Таван

Когато става дума за боядисване на стени, таванът винаги е бил пренебрегван. Преобладаващия цвят, в който избираме да боядисаме тавана това е бял. Но не за дълго. Тази година може да си позволите да добавите различен цвят, тапет или дървена ламперия, за да добавите стил към Вашето пространство.

Неутрални цветове

Ярките и смели цветове, все повече отстъпват мястото си пред меките, свежи пастелни тонове. Чрез неутрални нюанси по стените и пода, по-успешно ще акцентирате върху отделните компоненти от Вашия интериор.

Чинии

Винтидж шкафовете за чинии се завръщат и през 2020г. Независимо дали са изложени на плотовете или са монтирани по стените, чиниите ще добавят душа към Вашата кухня, а и ще дадат допълнително свободно пространство в шкафовете

Естествено дърво

Вкарайте природата у дома. Опитайте като добавите кухненски дървен остров. Кафевите дървени рафтове, ще придадат изключителна оригиналност на Вашата кухня. Те ще внесат топлина във всяко кухненско пространство, особено в тези с ярко белите стени.

Незабравяйте, независимо от текущите тендеции в дизайна на кухнята през 2020г, вашият проект за ремонт на кухня трябва да отразява Вашия собствен вкус и стил.