Описание

Асфалтиране на големи площи на най-добри цени

Ако имате нужда от висококачествен, квалифициран, лицензиран изпълнител, който да ви предложи най-добри цени за услугата асфалтиране на големи площи – вие сте на точно място.

Преди да стартираме някакъв асфалтов проект, нашият екип ще се срещне с вас, за да разберем от какво точно имате нужда. Асфалтовата настилка се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля.

Дейността по полагане на асфалт, започва с безплатен оглед, с който се установява състоянието на настоящата настилка, едва тогавасе обсъжда какви материали и колко ще бъдат използвани, необходимите машини, най-точно отговарящи на изискванията на терена.

Дългогодишния опит на екипа на Суперкъртачи, ще доведе до навременното и качествено осъществяване на проекта, чийто краен резултат абсолютно ще удовлетвори очакванията ви. Ние разбираме, че вашите средства и резултатът от свършения проект са важни за вас, така че можете да очаквате да получите услуга, която ще издържи теста на времето.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на големи площи цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ПАРКИНГИ
НАДЕЖДА СТОИМЕНОВА
Спряхме се на супер къртачи за асфалтиране на паркинг на междублоково пространство в София. Отлична работа и отношение!
София
АСФАЛТИРАНЕ НА ГОЛЕМИ ПЛОЩИ
НАЙДЕН ТРОЕВ
Фирмата разполага с нужната техника и опит за асфалтиране на големи площи. Гъвкави са и предлагат конкертни цени в тази сфера.
София