Описание

Асфалтиране двор на топ цена София

Имате недовършено дворно или вилно пространство, което събира прах, или площта около вашето промишлено помещение представлява утъпкан чакъл – имате нужда от услугата асфалтиране на двор. Екипът на Суперкъртачи, предлага широк спектър от услуги свързани с полагане на асфалт.

Единственото, което трябва да направите е да позвъните на посочения по-долу телефон и ние ще се отзовем веднага с безплатен оглед на място и изграждане на план за действие в последствие.

Зад нашата дългогодишна практика и опит, стоят редица проекти свързани с асфалтиране на дворове, детски площадки, алеи, асфалтиране на малки и големи площи.

Нашите опитни асфалтови специалисти се фокусират върху безупречно обслужване и използването на изключително качествени настилки, за да осигури на клиентите си удовлетворение от успешно свършената работа.

Асфалтовата настилка се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля.

Без значение от обема на заявената за асфалтиране площ, ние ще изградим идеално равна и издръжлива площадка във вашия двор на топ цена.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на двор цени за София

Мнения от клиенти
АСФАЛТИРАНЕ НА МАЛКИ ПЛОЩИ
ГРОЗДАН АРАНУДОВ
Радвам се , че има фирми за асфалтиране в София , които поемат поръчки за асфалтиране на малки площи. Благодарен съм на екипа за свършената работа!
София
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ДВОР
БРАНИМИР ДИМИТРОВ
Двора стана чудесно! Много съм доволен и препоръчвам на всеки , който се спре на асфалтиране за двор, като вариант за настилка.
София