Описание

Полагане на асфалт на малки площи на най-добри цени

Експертите на Суперкъртачи, разполагат с дългогодишен опит в услугата полагане на асфалт на малки площи, като алеи, паркинги, входни пътища. Ние предлагаме цялостен ремонт на асфалт, поддръжка и изграждане на изцяло нова асфалтова настилка.

Асфалтът е най-често използваната настилка в пътното строителство, защото има изключително гладко покритие.
Той се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля.

Дейността по полагане на асфалт може да се осъществи на ръка за малки площи или с помощта на специализирани машини за по-големи площи върху добре уплътнена чакълена основа. В основата на нашата работа лежи предоставяне на максимално качествен продукт, на максимално ниски цени.
Направете правилния избор, като се доверите на опита и професионализма.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на малки площи цени за София

Мнения от клиенти
АСФАЛТИРАНЕ НА МАЛКИ ПЛОЩИ
ГРОЗДАН АРАНУДОВ
Радвам се , че има фирми за асфалтиране в София , които поемат поръчки за асфалтиране на малки площи. Благодарен съм на екипа за свършената работа!
София
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ТРОТОАР
КАЛИНА НЯГОЛОВА
Имах нужда от асфалтиране на тротоар с дължина 50 метра. Всички фирми ми отказаха, защото 80 кв.м. било много малък ангажимент и щяло да ми излезе скъпо, но Супер Къртачи се съгласиха и то на много добра цена.
София