Описание

Ниски цени асфалтиране на паркинги София

Ние от Суперкъртачи сме екип от специалисти, доказали себе си в услугата асфалтиране на паркинги, вече 18 години не спираме да осъществяваме безпроблемно проектите на нашите клиенти. Ако сте от хората, които разполагат със собствена индустриална база или търговски обект, паркингът е първото нещо, с което се сблъсква вашия клиент, когато пристига за да се възползва от предлаганите от вас услуги. Ако вашият паркинг е износен или изобщо не разполагате с такъв, това освен, че би причинило голямо неудобство, а и би довело до опасност за автомобилите и пешеходците. Независимо от обема и размера на посоченото задание, нашите експерти ще ви предоставят висококачествени, надеждни асфалтови услуги и ще се наредите сред многобройните ни доволни клиенти.

Асфалтовата настилка се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля.

Работния процес стартира с безплатен оглед на място, изготвяне на проект, подготвителни дейности и едва след това се пристъпва към асфалтиране на паркинга. Нашите квалифицирани специалисти разполагат с най-модерно и съвременно оборудване, за да ви осигурят максимално бързи и удовлетворяващи резултати. Крайният резултат е качествено изглеждащ паркинг, който вашите клиенти ще оценят.

 

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на паркинги цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ПАРКИНГИ
НАДЕЖДА СТОИМЕНОВА
Спряхме се на супер къртачи за асфалтиране на паркинг на междублоково пространство в София. Отлична работа и отношение!
София
АСФАЛТИРАНЕ НА ГОЛЕМИ ПЛОЩИ
НАЙДЕН ТРОЕВ
Фирмата разполага с нужната техника и опит за асфалтиране на големи площи. Гъвкави са и предлагат конкертни цени в тази сфера.
София