Описание

Полагане асфалт на пътища София

С нашия богат опит и познания, в сферата на професионалното асфалтиране на пътища, гордо можем да заявим, че сме сред фирмите, които предлагат най-качествени услуги в областта на полагане на асфалт и то на най-добри цени. Нашите услуги по асфалтиране на пътища се ценят благодарение на съвършенството на свършената работа, навременно финализиране на проекта и надеждността на използваните материали.

Асфалтовата настилка се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля. Процедурата по полагане на асфалт на пътища стартира с предварителен оглед на терена, с който нашите специалисти ще установят количеството и вида материал, който ще бъде необходим. След извършения предварителен оглед, дейността продължава с подготовка на терена за стартиране на работния процес. Материалите, които използваме са изключително

качествени, издръжливи на сурови климатични условия. Автомобилният и товарен транспорт в България, става все по-натоварен и по-натоварен, поради тази причина устойчивостта на асфалтовата настилка е от ключово значение за стабилната инфраструктура. Екипът на Суперкъртачи, работи така че да отговори на нуждите на клиентите, като му предлага по-дълга издръжливост, безпроблемно управление на проекта, специален подход ориентиран към клиента и всичко това на топ цени. Доверете се на експерите на Суперкъртачи.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на пътища цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИ
БОЖИДАР БОГДАНОВ
Отлична работа! Мога да кажа само една дума "Професионалисти". Препоръчвам на всеки, който има нужда от асфлатиране на улици.
София
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ПЪТИЩА
ГРИГОР СТАМЕНОВ
Със седите имахме нужда от изграждане на път до нашите къщи. Фирмата се справи професионално, както с изграждането на основата такаи с полагането на асфалта. Благодарен съм , че проявиха гъвкавост при ценообразуването за услугата асфалтиране на пътища.
София