Описание

Полагане асфалт на тротоари София

Професионалистите на Суперкъртачи, имат богат опит в услугата асфалтиране на тротоари и са лидери в тази област на територията на София, предлагащи изключително конкурентни цени на пазара.

Запазването на тротоара здрав е от изключително голямо значение, както за облика на града, така и за защита на пътищата и улиците, чиято здравина удължава експлоатационни живот. Редом с услугите за асфалтиране, предлагаме и монтиране на павета, тротоарни плочки, настилки и бордюри на топ цени в София и София област.
Нашите експерти използват гладки, надеждни и безопасни материали, съобразени изцяло с индустриалните стандарти. Асфалтовата настилка се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля.

Благодарение на техниката, с която разполагаме и дългогодишния опит, който сме натрупали финализирането на проекта е навременно и в рамките на предварително уговорения бюджет. Доверете се на качеството и опита!

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на тротоари цени за София

Мнения от клиенти
АСФАЛТИРАНЕ НА МАЛКИ ПЛОЩИ
ГРОЗДАН АРАНУДОВ
Радвам се , че има фирми за асфалтиране в София , които поемат поръчки за асфалтиране на малки площи. Благодарен съм на екипа за свършената работа!
София
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ТРОТОАР
КАЛИНА НЯГОЛОВА
Имах нужда от асфалтиране на тротоар с дължина 50 метра. Всички фирми ми отказаха, защото 80 кв.м. било много малък ангажимент и щяло да ми излезе скъпо, но Супер Къртачи се съгласиха и то на много добра цена.
София