Описание

Професионално асфалтиране на улици на най-ниски цени

Нашите специалисти предлагат пълен набор от услуги свързани с асфалтиране на пътища, асфалтиране на улици, асфалтиране на троатоари, асфалтиране на дворово, асфалтиране на малки и големи площи, асфалтиране на паркинги и много други на най-добри цени на територията на София и областта. Асфалтополагането може да се осъществи, както на ръка, така и със специализирани машини, в зависимост от размерите на зададения проект. Асфалтовата настилка се състои от чакъл или трошен камък, пясък и битум, като при смесването им природните материали поддържат здравината, а битумът играе свързащата роля. Процедурата по полагане на асфалт, стартира първоначално с безплатен оглед от нашите експерти, за да разчертаят план за действие, последван от подготовка на основата и финализиране с полагането на асфалтовата настилка.

Асфалтовата настилка, която предлагаме е висококачествена, безопасна, гладка и издръжлива. Независимо от размерите и сложността на задачата, екипът на Суперкъртачи, разполага с най-добра и съвременна техника, за да осъществи всеки един проект качествено и навременно.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Асфалтиране на улици цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИ
БОЖИДАР БОГДАНОВ
Отлична работа! Мога да кажа само една дума "Професионалисти". Препоръчвам на всеки, който има нужда от асфлатиране на улици.
София
УСЛУГА: АСФАЛТИРАНЕ НА ПЪТИЩА
ГРИГОР СТАМЕНОВ
Със седите имахме нужда от изграждане на път до нашите къщи. Фирмата се справи професионално, както с изграждането на основата такаи с полагането на асфалта. Благодарен съм , че проявиха гъвкавост при ценообразуването за услугата асфалтиране на пътища.
София