Описание

ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧОВЕ В СОФИЯ НА СУПЕР ЦЕНИ

От измиването на съдовете до вземането на душ, вашия дом разполага със сложна водопроводна система, която се справя с всичко. При поява на теч е повече от задължително незабавно да се свържете с квалифициран персонал, какъвто е екипа на Супер Къртачи. Най-разпространените течове включват капещи кранове, течащи бойлери, течове в мазето. За съжаление обаче има и скрити течове, които могат да останат незабелязани много дълго време. Такива могат да бъдат скрити течове под земята, зад стените или под пода. Най-добре е ако не виждате очевидни физически признаци на теч, но подозирате, че имате такъв да се свържете с нашия специализиран екип.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧ - SUPERKARTACHI.COM

Процеса на отстраняване на теч стартира първоначално с неговото откриване. Нашия екип проверява и идентифицира очевидни признаци за изтичане на водата. След като открием от къде идва теча ще ремонтираме, заменим или ще залепим изтичащата тръба. За екипа на Superkartachi.com нито една задача не се счита за завършена, докато клиентите ни не останат на 100% удовлетворени.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧОВЕ

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
МИЛЕН СТОЙЧЕВ
Адмирации за професионализма и бързината. Доста качествено изпълнение на услугата кърти чисти извозва, че и на много удовлетворяващи цени.
София кв. Гео Милев
УСЛУГА: ЧИСТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ
ЮЛИЯН ИЛИЕВ
Доволен съм. Чистенето не е както си го представях ама като видях колко чувала с боклук се събраха се радвам, че не реших да си ги хвърлям аз.
София кв. Сухата река