РЕМОНТ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ В СОФИЯ

Супер Къртачи предлага на своите клиенти услуги свързани, както с кърти, чисти, извозва сектора, така и с довършителни работи. Предлагаме бояджийски услуги, лепене на фаянс и теракот, замазки и мазилки. Ние от Супер Къртачи се грижим за това всички довършителни ремонти, да се извършат качествено и в рамките на предварително уговорените срокове. Извършваме както вътрешни, така и външни довършителни работи, в съответствие с всички стандарти. Стремим се да поддържаме реномето си, на една от най-добрите фирми в сферата на кърти, чисти, извозва и довършителни дейности. Ние ще ви осигурим спокойствие и сигурност – преди, по време и след ремонта Вашия дом. Нашият професионален екип ще издаде финализирания обект в срок и ще Ви гарантира за високото качество на изпълнената задача. Основната ни цел е свършената работа да покрие най-високите стандарти и да задоволи желанията на клиента.

ВСИЧКИ ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Разгледайте всички видове довършителни работи, които предлагаме.

Специалистите на Супер Къртачи предлагат бояджийски услуги, както за вътрешни така и за външни части на жилищни сгради, търговски и обществени сгради и промишлени помещения. Работим на територията на град София и региона, така че не се колебайте да се възползвате от нашия 20-годишен опит в областта.

Супер Къртачи разполага с изключително квалифицирани екипи за редене на фаянс и теракот на територията на град София и региона. В продължение на 20 години усилена работа, успяхме да създадем изключително надежден екип, чието качество на работа се нарежда сред най-добрите майтори в града.

Имате нужда от зидарски услуги и услуги свързани с мазилки и шпакловки в София – професионалистите на Супер Къртачи са насреща, които ще осигурят перфектна основа и идеална база върху Вашите стени и таван. Работим с всички материали за зидария: тухли, строителен камък като мрамор, гранит и други.

SUPERKARTACHI ЦЕНИ

ЦЕНИ ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РЕМОНТИ - СУПЕР КЪРТАЧИ

Ремонтът у дома може да бъде дълго и скъпо събитие, което ще Ви отнеме много сили, нерви и време. Но можете да поверите помещенията си на професионалисти, които ще извършат довършителните ремонти бързо и ефективно, в съответствие с всички норми и в съответствие с желанията на клиентите, при това на най-добри цени на територията на град София. Използваме най-новото оборудване и най-качествените материали, което ни позволява да дадем гаранция за високото качество, с което работим.

Довършителните работи са много важни в последните етапи на строителството. Те добавят решаващи детайли, които придават на Вашия проект характер, затова си заслужава да отделете необходимото време и средстава.

Благодарение на нашия 20-годишен опит сме натрупали редица умения, знания, успяхме да усъвършенстваме работния процес на максимум и нямаме практика да работим с посреднически фирми. Поради тази причина можем да си позволим да ви дадем най-добри цени за довършителни работи в София.