Описание

Боядисване на стени и тавани в София

Специалистите на Супер Къртачи са обучени да се справят качествено с всяко едно предизвикателство, което може да се появи в сферата на бояджийските услуги. Нашият професионален екип ще издаде финализирания обект в срок и ще Ви гарантира за високото качество на изпълнената задача. Основната ни цел е свършената работа да покрие най-високите стандарти и да задоволи желанията на клиента.

Бояджийски услуги топ цени

Предлаганите от нас цени за бояджийски услуги са изключително достъпни, а съчетанието им с опита и професионализма на нашия екип ще удовлетворят всеки един клиент. Разполагайки с необходимата техника и знания, смело можем да заявим, че успешно можем да се справим с всеки един проект. Специалистите на Супер Къртачи освен изпълнители, са и консултанти – така че не се притеснявайте да се съветвате с тях, няма нищо по-добро от професионален съвет от майстор бояджия. Ако стените Ви са претърпели известни повреди наскоро, ние сме специализирани във всички видове боядисване на интериор. Когато наемате нашия екип, можете да бъдете сигурни, че наемате най-добрите и най-коректните специалисти в бояджийските услуги.

Дейността по извършване на бояджийски услуги, при нас стартира с предварителен безплатен оглед, при който се инспектира помещението, изготвя се план за действие, избор на боя и т.н. След, като са уточнени основните точки, стартираме работата. Често се случва, наши клиенти да се свържат с нас с молба да пребоядисаме прясно боядисана стена от друг “майстор бояджия” – избирайки Супер Къртачи Вие ще си гарантирате, че няма да бъдете, като тези хора. След, като приключим с бояджийските услуги, нашите професионалисти ще почистят старателно след себе си и ще приведат в нормален и приемлив вид работната площадка. Ние сме добри в това, което правим, а клиентите ни са винаги доволни от работата, която оставяме след себе си!

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Бояджийски услуги цени за София

Мнения от клиенти
БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ
МИЛЕНА СТОЕВА
Супер Къртачи са супер майстори в боядисването на стени и тавани!
София
УСЛУГА: БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ
МАРГАРИТА АНГЕЛОВА
Реших да освежа дома си и имах нужда от професионално боядисване на стени. Случайно попаднах на Супер Къртачи, сториха ми се надеждни и рискувах. Определено останах доволна.
София