Описание

Зидарски услуги, мазилки и шпакловки в София

Освен това нашите квалифицирани експерти могат да боравят с голямо разнообразие и от мазилки и шпакловки, така че Ви уверяваме, че стените и таваните Ви са в сигурни ръце. Това, което ние можем да Ви предложим е доставяне на небходимите материали, премахване и почистване на всички отпадъци и разбира се успешно и навременно изпълнение на заданието. Като изпълнител на зидарски услуги, измазване и шпакловане, ние сме на разположение, както на малките домакиства, така и на офиси и промишлени сгради.

Измазване и шпакловане на топ цени

Зидарските услуги и услугите по измазване и шпакловане, които предлагаме са на много добри цени, така че не губете време и усилия за тази мръсна работа – свържете се с нас, за да получите адекватна и професионална помощ. Всяко едно задание при нас започва с предварителен безплатен оглед, при който се уточняват подробностите и спецификите на проекта. Нашите майстори по замазки и шпакловки ще анализират внимателно състоянието на Вашите стени и таван, след това ще препоръча най-доброто решение за конкретния случай, с което ще осигурим перфектни резултати. А когато говорим за зидане на стени – подготовка на основата е първия процес. Нашата продукция е изключително здрава и устойчива на атмосферни влияния.

При извършване на измазване и шпакловане е необходимо основата да бъде напълно суха, равна, здрава, без замърсявания от прах, мазни петна, боя и т.н.. Ако не притежавате необходимите умения и знания за полагане на мазилки и шпакловки, Ви съветваме да не предприемате подобни действия сами у дома, тъй като различните шпакловки се нанасят по различна технология. Нашият екип предлага различни видове шпакловки: гипсови мазилки, шпакловки с гипсово лепило, вароциентови мазилки и други декоративни видове шпакловки. С нашата дългогодишна практика, ние успешно изпълняваме всеки един проект с лекота. Избайки екипа на Супер Къртачи – то Вие избирате най-доброто!

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Зидарии мазилки и шпакловки цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: ПОЛАГАНЕ НА ШПАКЛОВКА
ФИЛИП КОЛЕВ
Големи майстори на шпакловката са! Адмирациии !
София
УСЛУГА: ПОЛАГАНЕ НА МАЗИЛКА
ПЕТЬО КОШЕРОВ
Екипа на Супер Къртачи много ми помогна, когато строих къщата. Момчета са много кадърни и отговорни. Положиха ми страхотна мазилка
София