Описание

Лепене на фаянс и теракот в София

Екипът на Супер Къртачи предлага професионална услуга по лепене на фаянс и теракот на много-добри цени. Нашите специалисти предлагат на своите клиенти: къртене на стари плочки и лепене и фугиране на нови плочки, както на пода, така и на стенитени, за всяко едно помещение от Вашия дом. Професиналния екип на Супер Къртачи ще Ви предложи изключително ефективно и гъвкаво обслужване.

Редене на фаянс и теракот на топ цени

Старта на процеса по редене на фаянс и теракот започва с предварителен безплатен оглед на обекта, в който се уточняват детайлите по заданието. Когато говорим за цени за редене на фаянс и теракот, не можем да дадем точна сума, преди да бъде направен огледа. Необходимо е да се инспектира, трудноста на обекта, дали има нужда от допълнителни дейности и т.н. След, като всичко е уточнено, нашите професионалисти започват с изравняване на пода, ако е необходимо се прави допълнителна замазка и едва след това

пристъпват към редене на фаянс и теракот. Основната цел на нашия екип е да накараме всеки един наш клиент да остане удовлетворен от заплатената от него услуга. До този момент, успяваме да покрием всички желания на клиентите си, благодарение на опита и професионализма, с които разполагаме и с експресната и качествена работа. Доверявайки се на нас, ние Ви гарантираме навременно и качествено редене на фаянс и теракот на много достъпни цени.

Ремонт на баня | Лепене на плочки в баня

Ние предлагаме професионални екипи за ремонт на баня. Можем да обхванем целия процес от къртене на баня през смяна на вик и ел инсталация до лепене на плочки и поставяне на санитария, хънтър и бойлер. Предлагаме безплатен оглед и ще ви посъветваме за новото устройство на банята, избора на плочки и т.н. След което ще ви изработим подробна оферта за всички желани от вас услуги.

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

Редене на фаянс и теракот цени за София

Мнения от клиенти
УСЛУГА: РЕДЕНЕ НА ФАЯНС И ТЕРАКОТ
ЛЮДМИЛА КОСЕВА
Целият ми апартамент беше за ремонт, като избрах Супер Къртачи за реденето на фаянса и теракота. Момчетата се справиха много бързо и качествено.
София
УСЛУГА: ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ
ДРАГАН БОНЕВ
Подготвях търговски обект в центъра на София и ми трябваше много бързо и качествено лепене на плочки. Избрах супер къртачи защото ми дадоха максимално кратък срок и настина го спазиха.
София