Описание

Електро ремонти в София на супер цени

Електрическите услуги са не само за ваше удобство, но и за ваша безопасност. Superkartachi.com разполага с мултифункционален екип, който може да ви предложи редица услуги, от комплексната услуга кърти чисти извозва до професионални електро ремонти и услуги в София и региона. Ние се ангажираме да предоставяме висококачествено изпълнение и коректно отношение към нашите клиенти, което е и тайната за стотиците доволни клиенти, които не спират да се възползват от услугите ни. Слушаме внимателно, реагираме бързо и безопасно и разбираме точно какво се изисква от нас. Нашите техници разполагат с дългогодишен опит и могат да ви предложат, както частични, така и цялостни електро ремонти и услуги. От изграждане и подмяна на електро инсталации до подмяна на осветителни тела. Като собственик на жилище, искате да сте сигурни, че наетия от вас електротехник е човек, на когото можете да се доверите. Екипа на Супер Къртачи може да се похвали с отлично обслужване и задълбочени електро познания.

Квалифицирани електротехници - Superkartachi.com

Висококвалифицираните електротехници на Superkartachi.com са на ваше разположение, при наличие на какъвто и да е електро проблем в София. Възползвайте се от нашата широка гама от Електро ремонти и услуги:

  • Изграждане на електрическа инсталация
  • Подмяна на електрическа инсталация
  • Ремонт и монтаж на електрически уреди
  • Монтаж на електрически ключ и щепсел
  • Монтаж на ел.табло
  • Ремонт на електрически предпазители
  • Вътрешно и външно осветление
  • Електрическо окабеляване

 

Портфолио
SUPERKARTACHI ЦЕНИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ЗА Електро ремонти СОФИЯ

Мнения от клиенти
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА
М. МИНЧЕВ
Обадих им се за да проверя какви цени искат за услугата кърти чисти. В случая цените, които ми дадоха ме устройваха. Евала на Супер Къртачи – наистина дават реални цени за Кърти Чисти Извозва.
София кв. Враждебна
УСЛУГА: КЪРТИ ЧИСТИ
ПЕТЯ БИСТРЕВА
За миналогодишния ремонт имахме нужда от кърти чисти услуги. Свързахме се с екипа на Superkartachi.com, тъй като прочетох много положителни мнения за техните кърти чисти извозва услуги. И аз останах много доволна!
София кв. Люлин